VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNARE I CHIATÄVLINGEN!

Hej hej i solens sken!
 
Den här veckan har knappast varit prio gällandes bloggen min. Jag har helt enkelt inte hunnit med! Mycket massagejobb, planering av bakuppdrag, Melwin har börjat på dans, akutbeställning av en ombrefärgad tårta med guldspindelväv till en fotografering av skor (?), hahaha, inspelning av ett nytt avsnitt av Carro & Karin Hemmafixarna, och så har jag skruvat upp min träning ett snäpp. Gym måndagar, löpning distans tisdagar, body pump onsdagar, löpintervaller lördag och BodyPump söndagar. Det känns så jädra bra och jag känner mig starkare än på länge. Ni som är medlemmar på SATS måste dessutom testa Oline training på eran app! Helt suverän träning att göra hemma! Yoga, Af-Ho dans, Triggerpoint, Crosstraining, Familjeträning mm mm. Jag försöker få in ett rörlighetspass i veckan när kidsen somnat, sååå skönt. Längtar till varje pass! 
 
Förra söndagen så hade jag en tävling på Instagram där man kunde vinna ett års förbrukning av chiafrön från Sellton och idag har vi valt ut en vinnare! Wihooooo!!! 
 
Jag säger grattis till @thereseasklof ? Maila mig din adress så vidarebefordar jag den till Sellton så kommer din första leverans hem i låddan! Suverän källa till protein, Omega3 och en massa andra vitaminer och mineraler, woop woop!
 
Den här veckan händer massa roliga saker. Imorgon ska jag på en heldag med snack om framtidens mat! Det ser jag fram emot. På onsdag och torsdag ska jag stå på mässa och servera semlor tillsammans med Nynäsgården. 400 semlor ska bakas här hemma först, puh.. Mala mala mandel… på lördag ska jag serverea en doptårta och jag drömde faktiskt om den i natt, hahaha! Jag drömde att jag var alldeles för optimistisk i tidsplanen och att tiden bara rann iväg, gästerna strömmade in och jag stod med smet till bottnarna…alltså, det var nog en släng av både stress och Hela Sverige Bakar minnen.
 
Så här blev akuttårtan som i sista sekund skulle ha ett guldfärgat spindelnät på sig. Alltid såna här uppdrag i sista sekund. Som att jag skiter ur mig tårtor..?
Jädra kul att spackla i ombretoner! Måste jag göra snart igen!
 
Igår hade vi gäster hemma på middag och jag måste säga att min moussetårta blev förbannat jädra bra! Ni ska få receptet i veckan, lovar!
Vackra Karin roddar med belysningen under inspelningen av vårt 3:e avsnitt.
Gissa vad jag ska göra i köket…
Ja, som ni hör så har jag väldigt mycket energi i kroppen, hahaha! Är sugen på att blogga massa godsaker till er så det blir en härlig vecka sörni! Nu har jag fixat alla länkarna i bullinlägget som inte funkade. Hoppas ni har testat nåt av recepten! 
 
Hej hej!

Kommentarer


  1. Cecilia 23 februari, 2016 on 09:54 Svara

    Tårtorna ser fantastika ut. Kommer det recept på ombretårtan också?

    • Caroline Ahlqvist 27 februari, 2016 on 23:44 Svara

      Tack! Receptet på ombretårtan är det mest trista ever ? Skulle inte ätas men det är vaniljbottnar i olika rosa nyanser och creamcheese ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *