VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn årsförbrukning av chiafrön!

God kväll allihop!
Äter ni chia regelbundet? Jamen till mellis, frukost eller efter träningen? Jag skulle tippa på att vi käkar det totalt ca 6 gånger i veckan ungefär. Jag vispar ofta ihop en burk som jag slänger lite hackade nötter på och har i jobbväskan som mellis efter en dag av mycket massagekunder och innan jag hämtar kidsen på eftermiddagen. Chia är ett rätt så dyrt litet frö och jag försöker få tag på storpack så det alltid finns hemma. 
 

VILL NI VINNA 1 ÅRS FÖRBRUKNING AV CHIAFRÖN? 

Så klart ni vill! 
Jag har en tävling nu på min Instagram @alskaattbaka i samarbete med Sellton! Sellton är ett svenskt företag som satsar hårt på hälsoprodukter så som fröer, nötter, torkade frukter, mycket ekologiskt och glutenfria mjöler. Jag köper ofta deras storpack av ekologiska mandlar, cashew och valnötter och gillar verkligen deras fräscha produkter och det är så kul att köra den här tävlingen nu! Och vet ni vad. Jag har funderat på det här med chia…att det är så förbannat nyttigt, innehåller supermycket bra protein och omega3 MEN…hur fasen tar kroppen upp det när fröna täcks av gele i en chiapudding? Dom är ju väldigt lika linfrön på det sättet. I kontakt med vatten så bildar fröet en geleaktig hinna runt sig. Härliga Matilda på Sellton gav mig svar. Som jag trodde, man bör helst krossa fröna innan man vispar ihop sin chiapudding eller mixa med stavmixer när puddingen är klar. Så kroppen verkligen får i sig allt nyttigt!
 
TÄVLING!
 
Gå in på Instagram och följ @Sellton + tipsa en vän om tävlingen! That´s it!
Vinnaren meddelas på söndag 21/2 kl 20.00!
 
LYCKA TILL NU!
Vackra lilla magiska frö 🌟

Kommentarer


  1. Anonym 17 februari, 2016 on 22:41 Svara

    Rawfoodbollar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *