VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mandlar med choklad och flingsalt

Hej hopp!
 
Nyss hemkommen från inspelning av VardagsPuls och jag har bjudit på en massa goda snacks i hälsans tecken! Ååååh, det är så jäkla roligt att göra sånt här! Drömmen är att få nåt regelbundet uppdrag med bakning som mission…nån gång kanske. Gå in på www.vardagspuls.se och se alla recept!
 
 
 
Härliga Egil backstage gjorde magiska semmelpannkakor!
 
Christian Hellberg bjöd på supergod karibisk kyckling som blev min lunch idag. Inte illa att få käk av en mästerkock!
 
 
På lördag är det dax för Melodifestivalen att kicka igång igen och då samlas många familjer och vänner framför tvn och dukar upp godsaker. Så mysigt! Oftast blir det chips och dipp, kanske en skål med lösgodis, ostbågar mm. Men det finns alternativ som både smakar fantastiskt och är hälsosamma för kroppen! Man kan ju blanda upp lite! Jag köper gärna en påse ekologiska chips men gör dippen själv för att undvika glutamat och tillsatser som inte hör hemma i en kropp. Eller så jag jag nåt gott godis till kidsen innehållandes banan, jordnötssmör och choklad! 
 
Här kommer ett förslag av många på hälsosamt snacks! Jag kommer lägga ut fler snacksrecept nu till helgen så håll utkik!
 
 
Rostade mandlar med choklad och flingsalt
 
100g sötmandel
100g mörk choklad
Flingsalt
 
Rosta nötterna i 200 grader i ca 10 min tills dom doftar gott. Låt svalna.
 
Smältchokladen och doppa halva delen av nötterna och doppa i lite flingsalt. Låt stelna!
 

 
 
 
 
 

Kommentarer


  1. Kim 4 februari, 2016 on 15:24 Svara

    Det vill jag inte missa! Hoppas få många bra tips på bra snacks och mellomys. Väntar med spänning på min vinst från ECGO, "stora påsen! Tills dess får jag allt göra godsakerna själv…och på lördag skulle jag tro att vi får huset mer än fullt av vänner, hi hi.
    Så tack för påminnelsen?
    Kram

  2. Caroline Ahlqvist 6 februari, 2016 on 08:41 Svara

    Idag kommer ett inlägg med massa gott till Mellomyset! Men du borde få påsen från EC-GO snarast! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *