VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

10 timmars inspelning och VardagsPuls!

Pjiuh…hajjar ni? Luften pyser ut ur kroppen sent på kvällen och tröttheten trycker ner en hårt i madrassen. Inte pyser ut som i en fjärt alltså, hahaha! Nä, efter en lång dag. En rolig men samtidigt stressig och fullfokusdag. 
 
Typ.. Klockan ringer, upp med kidsen, packa jumpapåse, fixa frukost, ut med hunden, borsta tänderna på alla, lämna Melwin i skolan, lämna Milou hos dagmamma, köpa ingredienser, filma Youtubefilm med Karin, ut med hund, äta lunch, filma vidare, kissa, hämta Melwin med kompis, hämta Milou, filma vidare, TYST UNGAR!, packa undan, städa köket, köpepizza till middag, byta om, klass på sats, hem och fixa inför morgondagens filmning på VardagsPuls, välja kläder, orkar inte duscha, sleva Nutella, borsta tänderna, blogga, kudde….zzzz… Snart fredag. 
 
På fredag släpper vi det andra avsnittet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska till Värtahamnen och inspelning av VardagsPuls med Kristin Kaspersen imorgon. Hälsosamt Mellosnacks är temat och jag kan nog bidra med ett och annat gottigt 😃 Håll utkik! 
 
Nu, säng. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *