VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tårtkurs som kickoff!

God kväll!
Jag står i köket och förbereder inför morgondagens filmning av andra avsnittet av Carro & Karin Hemmafixarna! Semlor står på schemat och Karin kommer som sagt att pyssla med både hammare och spik men även symaskinen åker fram! Så jädra härligt med människor som är driftiga och tar tag i sina idéer och sån är hon, härliga Karin! 
Nånting som är på g till er som jobbar på företag och leta kickoff till våren är min kommande tårtkurs på Nynäsgården! En rolig lektion i hur man sätter ihop, spritsar och dekorerar en tårta 😃 Mer info kommer inom kort och idag har jag fotat lite kursmaterial. Himla kul ska det bli!

That’s it for today folks. Naglarna är nymålade i en knallrosa färg för att liva upp det gråa utomhus så jag är redo att möta morgondagen med energi, hahaha! Alla har vi våra sätt att peppa oss själva 😂
God natt! 

Kommentarer


  1. Ann-Marie L 3 februari, 2016 on 08:51 Svara

    Jag undrar om det inte sprakar och fräser om dej för du verkar ge sådan underbar energi, det är ju nästan så det känns genom skärmen och det är härligt, tycker jag.

    Kram Ann-Marie

    • Caroline Ahlqvist 3 februari, 2016 on 22:55 Svara

      Hahaha!!! Ann-Marie! 😂 Tack härliga du för fina ord! kramar i massor!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *