VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Semmelwrap!

Hej alla härliga människor!
 
Så här ser jag ut varje dag i mitt kök. Rosiga kinder och ett ständigt leende på läpparna och aaaalltid nåt gott att bjuda oväntade gäster på! Hehehe…Nä, det är en bild från min bok som jag tyckte passade bra nu i semmeltider och idag ska ni få ett till recept.
 
Caroline Ahlqvist hela sverige bakar
 
Semmelwrap, förra årets stora hipe från Tösses Bageri! Jo men dom är jättegoda men jag gillar ju ett fluffigt bröd så jag föredrar ändå den stora, runda bullen =) 
 
Jag har ett samarbete med semmelwrap.se så gå in där och få mitt recept direkt så ni kan baka idag och bjuda över nån på fika ikväll! Det vore väl härligt! Gör degen, jäs och sen kavla ut och grädda en snabbis i ugnen, that´s it! Går fortare än vanliga bullar eftersom dom bara jäser en gång. 
 
Färdiga Semmelwrap
 
färdiga semmelwraps

Kommentarer


 1. Emma 26 januari, 2016 on 16:29 Svara

  Hej Carro!
  Vad roligt att du har ett samarbete med semmelwrap.se! Jag måste ju bara berätta, att bilden på wrapsen på deras startsida är min bild ☺️ De mailade mig och frågade om de fick ta den från min insta! Himla kul tyckte jag ☺️ Kram Emma

 2. Lynn 31 januari, 2016 on 19:35 Svara

  Hej Carro! Dom ser ju gaaalet goda ut, Går dom att göra glutenfria?? //En glutenintolerant som helst av bara vill trycka munnen full med goda bullar och bröd!

 3. Lynn 31 januari, 2016 on 19:36 Svara

  Hej Carro! Dom ser ju gaaalet goda ut, Går dom att göra glutenfria?? //En glutenintolerant som helst av bara vill trycka munnen full med goda bullar och bröd!

 4. Caroline Ahlqvist 31 januari, 2016 on 22:12 Svara

  Hej Emma!
  Nämen åh vad kul! Superfin ju! Vilken bekräftelse! Dom har väl bara sökt på #semmelwrap och valt den bästa! 👊🏼🌟✨

 5. Caroline Ahlqvist 31 januari, 2016 on 22:19 Svara

  Hej Lynn!
  Hmm, dom går absolut att göra glutenfria men det blir ett helt annat recept förstås. Jag skulle testa att byta ut mjölet mot typ 80% glutenfri mix, 10% rismjöl och 10% mandelmjöl så det inte blir för torrt. Sen måste du tillsätta fiberhusk som ersätter gluten och gör att du kan kavla tunt. Ska kanske göra ett test i veckan! Blir lite nyfiken nu! Testa du med så tipsar vi varann sen! Lyckas jag så kommer receptet på bloggen, promise! 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *