VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Carro & Karin – Hemmafixarna

Hej!
 
Idag har jag bakat semmelwraps så hela köket var pudrigt av florsocker och mjöl. Ni ska få recept i helgen så ni kan baka dom själva där hemma! Jag gillar den vanliga semlan bäst men wrap är smidigare att packa med sig på utflykten, helt klart. 
 
Det är torsdag kväll och jag längtar tills imorgon. Med iver, lite nervositet och pirr. Jag och Karin har nämligen premiär av vår Youtubekanal Carro & Karin Hemmafixarna! Hihi! Det är så himla kul att spela in med Karin. Hon är en erfaren böna när det gäller tv och ni känner säkert igen henne som LottoKarin på 4:an på fredagskvällarna. Vi träffade varandra för första gången när jag stod backstage och bakade i TV4 Nyhetsmorgon och hon höll i Triss. Hon hade hejat på mig i Hela Sverige Bakar och när vi babblade på så visade det sig att vi båda bodde i Vällingby! Våra smågrabbar spelar dessutom i samma fotbollslag och vi sågs varje måndag på träningen och började snacka om att det vore kul att göra nåt ihop! Jag älskar att baka och allt som har med hälsa att göra, hon är en hejjare på att snickra, måla och odla! Både hon och jag är driftiga jädra brudar och swisch swosch, imorgon får ni en första titt på vårt första avsnitt! Vi har massor av planer på grejer vi vill tipsa er om och nästa vecka ska vi spela in avsnit 2. Det är det som är tanken med vårt program, att inspirera er till att fixa hemma. Baka, odla, pyssla, måla, snickra och även lite små hälsotips från KroppsCarro som ni är vana vid här på bloggen. 
 
KBK – Kör Bara Kör! 😄
 
Hörni! 
God natt! 
 
 
Jag bakar en Rawfoodbrownie i första programmet och recept får ni här på bloggen imorgon! Smarr smarr…
 
Karin visar hur man kan göra tråkiga gamla loppisfynd fina med lite färg!
 
 
 
 


Kommentarer


  1. Arne Erikson 21 januari, 2016 on 22:57 Svara

    Ser fram emot Rawfoodbrownie receptet i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *