VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Minisemlor med lemoncurd och lakritsgrädde!

Mohohohoh… Små minisar att bjuda många på och jag lovar att dom kommer att gå hem bland folket! Använd lakritspulver eller mortla Turkisk Peber till pulver för att smaksätta grädden. Jag ska baka semlor på en mässa om en månad och jag funderar på att köra dom här små godingarna. bara för att vika av lite från det klassiska. Dom är ju så goda!
 
Recept har ni HÄR
 

Kommentarer


  1. Anonym 14 januari, 2016 on 10:24 Svara

    Så smumsigt 😀

  2. Anonym 14 januari, 2016 on 10:33 Svara

    Det där låter helt galet gott!

  3. Anonym 14 januari, 2016 on 13:05 Svara

    mums

  4. Viola 14 januari, 2016 on 13:20 Svara

    Njae, lemoncurd köper jag rakt upp och ner – men lakrits, nä…Tills du gör något annat som lockar, så kör jag på originalet . dock med egengjord mandelmassa och "på riktigt grädde" 🙂 Fast dina är grymt vackra!
    God fortsättning på 2016!

  5. Petra 14 januari, 2016 on 14:09 Svara

    Mums, låter helt fantastiskt! 🙂

  6. Fanny 14 januari, 2016 on 16:22 Svara

    Vad otroligt gott!

    • Caroline Ahlqvist 15 januari, 2016 on 18:10 Svara

      Ja, det brukar inte vara några problem att trycka några på raken ?

  7. Sandra' 14 januari, 2016 on 19:01 Svara

    sååå gottttt!!

  8. my 14 januari, 2016 on 19:08 Svara

    Åh vad gott 😀

  9. Jossan 14 januari, 2016 on 19:10 Svara

    Gud vad du är duktig på att baka!
    Super kul att se dina bakverk, kram

    • Caroline Ahlqvist 15 januari, 2016 on 18:26 Svara

      Men tack snälla! ? Tack för att du läser och kommenterar! God fortsättning på dig nu! ???

  10. ISA 14 januari, 2016 on 22:43 Svara

    åh semmeltider! är de små får man ta två 😉

  11. a n n i k a 15 januari, 2016 on 08:12 Svara

    Gott!

  12. Jasmine 15 januari, 2016 on 13:51 Svara

    Inspirerande! Jag är inget stort fan av semlor, men äter gärna åtminstone en varje år.
    Kram

  13. Anonym 15 januari, 2016 on 15:20 Svara

    mumsigt

  14. lillemor 15 januari, 2016 on 15:40 Svara

    Ser gott ut

  15. Annsoh 15 januari, 2016 on 15:57 Svara

    Hoppas du får en trevlig helg! 🙂 kram!

  16. JUNITJEJ 15 januari, 2016 on 19:22 Svara

    Gud, så gott!

  17. Ida 15 januari, 2016 on 21:22 Svara

    Nae, alltså vad gooootttt!! Verkligen!!

  18. Fröken 16 januari, 2016 on 11:27 Svara

    Mumma kardemumma! Vill ha… 🙂

  19. Anonym 16 januari, 2016 on 15:53 Svara

    Åh mums!! Tycker vanlig semla är så tråkig så jag välkomnar alla nya smakidéer =)

    • Caroline Ahlqvist 16 januari, 2016 on 20:08 Svara

      Vad härligt! Då får du testa den här då! En av mina favvosar!

  20. Ida 16 januari, 2016 on 21:42 Svara

    Låter galet gott!

  21. FELICIA - LOSE FAT GAIN MUSCLES 17 januari, 2016 on 11:07 Svara

    GOTT!

  22. Sharon 17 januari, 2016 on 11:59 Svara

    Åhh vad gott!!

  23. Maria 17 januari, 2016 on 16:38 Svara

    Jag älskar lakrits och salmiak, men är ändå lite tveksam till det i semlor… Men det där med lemoncurd lät ju som en riktigt fiffig idé!! 🙂

    • Caroline Ahlqvist 25 januari, 2016 on 22:34 Svara

      Lemoncurd is the shit ? Hallongrädde till är inte så dumt!

Lämna ett svar till Fanny Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *