VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Low Carb Vegolasange

Den här är bra. Riktigt bra måste jag säga! Glutenfri, vegetarisk, smakrik och med väldigt lite kolhydrater! Jag äääälskar lasange men numera äter jag ju både Low Carb och glutenfritt så den här passar perfekt! 
Köttfärs: Recept HÄR!
Bechamelsås:
75g smör
1.5 msk potatismjöl
5 dl havremjölk
Vitpeppar
Salt
2 stora zucchini
150g ost
1. Gör ”köttfärssåsen”.
2. Bechamelsås. Smält smöret och rör i potatismjölet. Häll i mjölken och rör om. Sjud upp i ca 5 min så det tjocknar något. Salta och peppra.
3. Hyvla långa bitar av zucchinin och lägg på en skärbräda. Salta dom litegrann och låt ligga några minuter för att släppa lite vätska. Krama ur dom.
4. Börja varva sås, zucchini och röran. Avsluta med att vräka på riven ost. Gratinera i ca 20-30 min i 225 grader tills osten blivit gyllenbrun och zucchinin mjuknat när du känner med en provsticka. 
Servera med en fräsch sallad!

Kommentarer


  1. Anonym 5 januari, 2016 on 20:24 Svara

    "Köttfärssåsen" recept på den.?!?
    Hittar inte den…:(

    • Caroline Ahlqvist 5 januari, 2016 on 20:28 Svara

      Hej!
      Om du klickar på ”HÄR” så får du upp receptet direkt! Lycka till nu!

  2. Anonym 5 januari, 2016 on 20:26 Svara

    Jodå! Klicka på "HÄR" så kommer det upp på en gång! ?

  3. Wilma 6 januari, 2016 on 13:17 Svara

    Gillar dina inlägg.

  4. Oskar 6 januari, 2016 on 13:30 Svara

    Underbart att läsa!

  5. Sofia Granath 6 januari, 2016 on 15:10 Svara

    Ser verkligen supersmarrigt ut 🙂

    • Caroline Ahlqvist 6 januari, 2016 on 16:20 Svara

      Tack! Den är grym! Käkar den till lunch idag igen den blev ännu godare efter ett dygn i kylen. Brukar ju vara så med gratänger och pajer ?

  6. Pia Jansson 19 oktober, 2016 on 13:13 Svara

    Hej,
    Länken till Köttfärssåsen funkar inte.
    Mvh Pia

    • Älska att baka 28 oktober, 2016 on 08:16 Svara

      Fixar i helgen! Tack snälla!

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *