Den här är bra. Riktigt bra måste jag säga! Glutenfri, vegetarisk, smakrik och med väldigt lite kolhydrater! Jag äääälskar lasange men numera äter jag ju både Low Carb och glutenfritt så den här passar perfekt!
Bechamelsås:
75g smör
1.5 msk potatismjöl
5 dl havremjölk
Vitpeppar
Salt
2 stora zucchini
150g ost
1. Gör ”köttfärssåsen”.
2. Bechamelsås. Smält smöret och rör i potatismjölet. Häll i mjölken och rör om. Sjud upp i ca 5 min så det tjocknar något. Salta och peppra.
3. Hyvla långa bitar av zucchinin och lägg på en skärbräda. Salta dom litegrann och låt ligga några minuter för att släppa lite vätska. Krama ur dom.
4. Börja varva sås, zucchini och röran. Avsluta med att vräka på riven ost. Gratinera i ca 20-30 min i 225 grader tills osten blivit gyllenbrun och zucchinin mjuknat när du känner med en provsticka.
Servera med en fräsch sallad!
"Köttfärssåsen" recept på den.?!?
Hittar inte den…:(
Hej!
Om du klickar på ”HÄR” så får du upp receptet direkt! Lycka till nu!
Jodå! Klicka på "HÄR" så kommer det upp på en gång! ?
Gillar dina inlägg.
Tack snälla du! ???
Underbart att läsa!
Ser verkligen supersmarrigt ut 🙂
Tack! Den är grym! Käkar den till lunch idag igen den blev ännu godare efter ett dygn i kylen. Brukar ju vara så med gratänger och pajer ?
Hej,
Länken till Köttfärssåsen funkar inte.
Mvh Pia
Fixar i helgen! Tack snälla!