VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2016

God kväll!
Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår! Vi hade det livat och härligt ? 3 familjer och totalt 7 kids, hahaha, fuuuuuullt ös! 
2016. Det klingar bra tycker jag men samtidigt känns det lite dubbelt för det är så mycket skit i världen just nu. Människor som flyr sina länder och terrorister som spränger folksamlingar… Vi får inte glömma bort hur bra vi har det. Happy New Year blir det om vi alla visar lite mer medmänsklighet och värme. Jag tror på att bara ett leende kan göra stor skillnad. Vi är ju alla bara människor av samma skrot och korn.

Förrätt: Blomkålssoppa med gräslök och räkor. Vårt mission till middagen. Älskar den här soppan. 
Varmrätt: Lamm med potatisgratäng, kantarellsås och primörer. Köttet smälte i munnen och till och med jag som inte är så ”köttig” tyckte det smakade fantastiskt. 

Efterrätt: Moussebakelse med browniebotten, vitchokladmousse med pepparmynta och chokladganache på toppen. Suveränt god och mäktig ? Jag har bett om receptet så det kommer på bloggen! 
Kidsen ägde kvällen och köttade runt som små troll tills klockan blev 01.00. Då slocknade till och med Melwin som annars kan hålla sig vaken en hel natt.

En överlycklig Melwin på 12-slaget ❤️ 

Kommentarer


  1. Carin 3 januari, 2016 on 23:56 Svara

    God fortsättning.
    Undrar hur gjorde du stjärnor gurka och morötter.
    Kanske man kan börja med så KA ske mina unga gillar grönsaker

  2. bokföringskonsult stockholm 4 januari, 2016 on 19:04 Svara

    Haha, schysst, koncept Snygga stjärnformade grönsaker! Man kan ju använda alla möjliga pepparkaksformer ju på grönsakerna! du ger mig idéeer!

  3. Carin 6 januari, 2016 on 16:43 Svara

    Tack för ditt tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *