VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2016

God kväll!
Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår! Vi hade det livat och härligt 😄 3 familjer och totalt 7 kids, hahaha, fuuuuuullt ös! 
2016. Det klingar bra tycker jag men samtidigt känns det lite dubbelt för det är så mycket skit i världen just nu. Människor som flyr sina länder och terrorister som spränger folksamlingar… Vi får inte glömma bort hur bra vi har det. Happy New Year blir det om vi alla visar lite mer medmänsklighet och värme. Jag tror på att bara ett leende kan göra stor skillnad. Vi är ju alla bara människor av samma skrot och korn.

Förrätt: Blomkålssoppa med gräslök och räkor. Vårt mission till middagen. Älskar den här soppan. 
Varmrätt: Lamm med potatisgratäng, kantarellsås och primörer. Köttet smälte i munnen och till och med jag som inte är så ”köttig” tyckte det smakade fantastiskt. 

Efterrätt: Moussebakelse med browniebotten, vitchokladmousse med pepparmynta och chokladganache på toppen. Suveränt god och mäktig 😄 Jag har bett om receptet så det kommer på bloggen! 
Kidsen ägde kvällen och köttade runt som små troll tills klockan blev 01.00. Då slocknade till och med Melwin som annars kan hålla sig vaken en hel natt.

En överlycklig Melwin på 12-slaget ❤️ 

Kommentarer


 1. Carin 3 januari, 2016 on 23:56 Svara

  God fortsättning.
  Undrar hur gjorde du stjärnor gurka och morötter.
  Kanske man kan börja med så KA ske mina unga gillar grönsaker

 2. bokföringskonsult stockholm 4 januari, 2016 on 19:04 Svara

  Haha, schysst, koncept Snygga stjärnformade grönsaker! Man kan ju använda alla möjliga pepparkaksformer ju på grönsakerna! du ger mig idéeer!

 3. Carin 6 januari, 2016 on 16:43 Svara

  Tack för ditt tips

 4. Caroline Ahlqvist 4 januari, 2016 on 15:54 Svara

  Detsamma till dig!
  Jag tig bara små pepparkaksmått och stansade ut i grönsakerna! Kidsen slukade dom på några minuter bara 😄 Tänk vad man kan finta dom små med uppläggning och form!

 5. Caroline Ahlqvist 6 januari, 2016 on 00:50 Svara

  Jajemen! Bara låt kreativiteten flöda 😄🎉 Allt som kan få kidsen att tycka det är roligt med grönsaker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *