VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Startar dagen med glitter på scen!

5 starka brudar på scen. Glitterklänningar och julgranskulor i öronen, hahaha! Viken start på nyårsafton! Salen full av glada deltagare och en del hade faktiskt tagit på sig lite glitter dom med dagen till ära! Body pump se kropparna skakar, lovely!
Så, nu ska vi tuffa vidare ut till Skogås och fira nyårsafton där. Åh vad mysigt det ska bli! Ser fram emot att sitta länge och äta i lugn och ro. Vi för som förra året, kidsen får äta först 😄
Njut av er dag vare sig smeden blir lugn eller på fest! 
GOTT NYTT ÅR TILL ER! 
❤️
Lite suddigt men dock…
Vet inte vad som gjorde ondast, mjölksyran eller paljetterna som skar in i armhålorna 😂 Vad gör man inte för showen…
Vi tog i så paljetterna flög, hehe.
Våra härliga deltagare!

Love you girls! Starka jädra kvinnor!

Kommentarer


 1. Anonym 1 januari, 2016 on 12:52 Svara

  Hej! Ska ha dop för mitt barn här framöver och planerar att göra egna doptårtor. Har fundering på chokladbotten, hallonmousse och ev vitchoklad ganech. Eller har du förslag på andra fyllningar? Ska täcka tårtan med vit marsipan. Är det något speciellt jag ska tänka på? Ska man spackla hela tårtan med grädde först? Hur kan man sedan dekorera tårtan? Vill ju så klart ha namnet på. Vad är bästa sättet att skriva på marsipan? Tack på förhand!

  • Caroline Ahlqvist 3 januari, 2016 on 00:32 Svara

   Hej!
   Vad kul!
   Jag tycker det är himla gott med mockafyllning. Fluffig marängsmörkräm med mocka, mmmm. Eller nåt syrligare som lemoncurd eller passionsfruktsmousse! Beror lite på om det är många barn som kommer men å andra sidan brukar dom ändå inte ära så mycket tårta 😄 Dom roffar åt sig nån bulle och kaka och drar iväg för att leka 💥

   Om du ska täcka tårtorna med vit marsipan så glöm inte att antingen spackla hela tårtorna med smörkräm/marängsmörkräm eller pensla baksidan på locken med smält smör. Det blir en fuktspärr då och behåller tårtorna fina utan att börja svettas! Först då kan du ha gräddiga fyllningar. Då kan du också fylla och täcka dagen innan och ställa svalt! Alltid skönt att kunna förbereda!

   Jag skulle stansa ut bokstäver i marsipan och dekorera tårtorna med. Finns så mycket roliga former på nätet. Kolla Tradera, eBay eller andra sidor. Fäst bokstäverna genom att stryka lite lätt med fuktat finger på baksidan av dom.

   Om du ska spritsa nån dekoration på locken så använd inte grädde! Det gör att marsipanen smälter. Tro mig, jag har testat 😩 Använd kristyr då som du kan färga i olika färger.

   Lova att höra av dig om du vill ha mer tips eller har några frågor! Bara jättekul!

   Stort lycka till! 🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *