God morgon!
Nu är det hög tid att peppra på med förslag på nyårsdesserter. Jag har några godingar i arkivet och börjar med att lyfta fram dom i ljuset igen. Förhoppningsvis så blir ni sugna och bestämmer er för att testa nån nu till nyårsafton! Så, håll utkik närmsta dagarna så kommer fler förslag.
Vad sägs om att starta med en MockaBrownie med Chokladmousse?
Ser väldigt gott ut! Om man ska dubbla receptet för att göra i en större form behöver de gräddas längre då?
I år ska vi beställa maten från någon restaurang,ska bli så skönnt att slippa laga själv.Jag själv som person planerar långt i förväg tex julmat eller nyårsmat. Skulle aldrig våga vänta till sista minuten för att hitta den rätta deserten-:) Men jag beundrar folk som gör det.
Vill även passa på och önska dig GOTT NYTT ÅR. Hoppas 2016 blir en av dina bästa år Caroline.