VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dan före dopparedan!

Det känns som att vi satt här och slog in julklappar för typ en månad sen, jag och Tobbe. Men det har gått ett år och det är fasen inte klokt! Tobbe svär och viker in hörnorna på paketen med ovana, grova händer. Han gnisslar ”är det här verkligen är bra för miljön? Finns det inget bättre sätt? Hur faan kan man tycka det här är kul?” Käkarna mal sammanbitet och jag sitter och tittar på med ett leende och en Aladdinchoklad i gommen och bara njuter av att pilla ihop små paket med lackstämpel. Huset är äntligen tyst efter att Melwin stökat runt i sin säng och inte kunnat somna och ropat 436 gånger ”Mammaaaa! Jag kan inte soooooova!” Och så gråter han hejdlöst för att han inte tror att han någonsin kommer somna och då blir han trött imorgon på en av dom bästa dagarna på året. Och sen gråter han ännu mer för att ”nu är näsan alldeles täppt och jag kan inte andas utan att det låter!” Skrotkorven min. Till slut somnade han när jag kröp ner bredvid honom under täcket och sen kunde jag smyga ner och äntligen fortsätta med tomteverkstaden. Koka tomtegröten tills imorgon och slå in paket. 
Vi ska fira hemma på förmiddagen, bara vi i familjen och sen åker vi ut till Munsö där Tobbes föräldrar bor. Det blir en härlig och lugn dag. 
Sov sött och njut av morgondagen hur ni än firar…eller inte firar. 😘 
Årets gran. Körde på kungsgran igen. Är så less på att Bo, vår skogskatt ränner under med svansen rätt upp i barrparadiset och så fortsätter han upp i våra sängar och soffor och sprider dom vassa helvetesbarren. Nope, slut med det. Kungsgran is the shit!
Mr Robot är på plats igen.
Lacka lacka, mys pys.
Till sist, strumporna är på plats och väntar på ivriga små händer och glada barnnyllen på julaftonsmorgonen!


Kommentarer


  1. Frida 24 december, 2015 on 06:20 Svara

    Mysigt det låter :)

    Haha vi kan inte ha gran alls för våra tre katter massakrerar den totalt då :)

    God jul!

  2. Caroline Ahlqvist 28 december, 2015 on 21:35 Svara

    Vår katt håller sig på mattan efter att jag slet ner honom i nackskinnet när han flög genom luften från trappen ner mot granen hans första jul, hehe 😂 Stackarn. Nu sitter han och iakttar när vi klär den, pillar på nån kula, tittar på mig och går därifrån med slokande svans. 😬 God jul till dig och gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *