VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULLOOOOOOOOV!!!

Hihi, nu är det ta mig fasen julledigt för hela slanten sörni! Jobbade min sista dag idag och kan knappt fatta att vi har en lugn och skön morgon att se fram emot imorgon! 😍 Det har varit en lång höst men som ändå gått fort på samma gång. Jag har masserat 20 timmar i veckan, kört klasser på SATS, gjort bakuppdrag och hämtat/lämnat kids på skola och hos dagmamma, stretat på med hundpromenader och bloggat så gott jag kunnat. Fullt ös utan ledighet precis som varje höst men nu är det äntligen ett break på nästan 3 veckor. Jag vill bara vara med mina ungar och inte vara en sån jäkla tjatmorsa på morgnarna. ”Melwin, borsta tänderna, nej Milou, ta inte av dig kläderna, så, nästa, in, skit, tvätta händerna, så, på med skor och jacka, bilen går om 5 min!” Stackars jävla ungar… Jag hoppas att Tobbe kan få lite ledigt också så vi kan vara tillsammans hela familjen och bara ta det lugnt och göra spontana saker. Åka och bada är en grej som jag lovat Melwin. Löv it!

Jag är trött som en gammal gnuhona men sitter envist kvar på köksgolvet utan att titta på klockan, käkar avokado och vaniljkola (härlig kombo va?!) och väljer ut julgodisrecept. Imorgon kommer nämligen härliga Lollo, Ylva och Lotta över för att käka middag och sen baka julgodis! Längtar, längtar, längtar! Vi gjorde det förrförra året och så delade vi upp allt godis så alla fick med sig lite nya smaker och kolor till julaftonsfirandet. 
Jag ska göra vaniljkola med flingsalt, ett MÅSTE för den är så galet god, brända mandlar, Bounty, trillingnötter och chokladbräck med nötter och frystorkade skogsbär och hallon. Låter väl bra? 
Har ni bakat och kokat klart allt smarr inför torsdag? Vill ni ha nåt tips i sista sekund så får ni höra av er! 
Nu säger jag god natt och går uppför trappen med ett leende på läpparna. JABADABADOOOOOO LEEEEEDIG!!!

Kommentarer


 1. Viola 22 december, 2015 on 08:45 Svara

  Vaniljkola med havssalt – check! Bounty – check! Citronkolor – check!
  Jobbar fram till lunch idag och sen är det ledigt till den 11 januari!! Har du hört något så tokigt? :-)
  Njut av din ledighet, familjen och kanske ta en liten stund för dig själv också? inte så tokigt som man kan tro… Ha en riktigt God Jul!

  • Caroline Ahlqvist 22 december, 2015 on 23:55 Svara

   Wihoooo! Låter finfint Viola! 😍
   Njut du med av lugna dagar utan schema och kalender! Kraaaam och god jul!

 2. Gülay 22 december, 2015 on 09:24 Svara

  Tänkte göra dina vaniljkolor men gick och köpte vaniljkolor och hallon lakritskolor av My,hon som hoppade av dessertmästarna. Jag säger som du löv it-:) men jag har gjort wienernougat,chokladbräck,snickers i folie,marianntryflar och knäckbräck mycket enklare en vanlig knäck-:)

  Hoppas att du får en härlig,mysig jullov och passar på önskar dig GOD JUL.

  • Caroline Ahlqvist 22 december, 2015 on 23:53 Svara

   Åh vad mysigt det låter! Mycket gott till jul! Eller har du norpat av dina kolor? 😄

   God jul fina du Gülay! Hoppas du får en härlig ledighet! 💕

 3. Fru Blomma 23 december, 2015 on 08:37 Svara

  Hej fina du! Jag bestämde mig igår för att strunta i bakandet. Jag ska bara sköta om barnen och mig själv idag. Vila och varva ner. God jul!

  • Caroline Ahlqvist 24 december, 2015 on 00:15 Svara

   Det lät sååå härligt tycker jag! Njut av lugnet och av ditt småfolk 💕 God jul Fru Blomma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *