VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mjuk pepparkaka

God morgon folket!
Jag står i köket och norpar en seg bit vaniljkola med flingsalt som jag gjorde igår.. Jäääääättebra start på dan, hahaha! Den blev så jäkla god så man kan inte låta bli liksom 😄
Innan jobbet startar idag så ska jag baka min favoritkaka. Mjuk pepparkaka. Det är luciatåg imorgon kl 08 hos Milous dagmamma och jag ska hjälpa till med bakningen. Nu ska ni få receptet!
Mjuk pepparkaka är underskattat och jädrans vad gott det är när man väl smällt ihop en! Den blir rejält saftig och härlig och smakar mycket av juliga pepparkakskryddor! Som jag brukar säga, ska det va så ska det va!
 
HÄR har ni receptet på Mjuk Pepparkaka!
 
Mjuk pepparkaka
 
 Mjuk pepparkaka
 
 Mjuk pepparkaka
 
 Mjuk pepparkaka

Kommentarer


 1. Gülay 10 december, 2015 on 09:44 Svara

  Hejsan Carro
  Bakade mjukpepparkaka häromdagen med färdig påse med pepparkakskryddor,lingonsylt,gräddfil i. Den gick inte hem hos oss. Ska testa dina chokladkolor,med jag vill använda termometer,vilken grad blir bra 124 som dina vaniljkolor? Om du får välja vilka är din favorit chokladkolan eller vaniljkolan? Kram massor?

 2. Caroline Ahlqvist 12 december, 2015 on 09:57 Svara

  Ok, njaa, lingon i låter inge vidare.. 😄
  Hmm, jag vet faktiskt inte vilken temperatur chokladkolorna har men kör på 124 grader, det tror jag kan bli bra! 😬
  Jag väljer vaniljkolan alla dar i veckan 🎉🎉🎉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *