VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En helg i Linköping!

Mina härliga brudar! Vilket gäng! 
Igår morse susade vi mot Linköping för en heldag på stan med god mat och övernattning på First Hotel. Det är en tradition vi har i gänget. När nån fyller jämnt så ger vi den personen en övernattning på hotell och middag. Nånstans ganska nära hem så vi slipper åka länge och den hör gången var det jag dom fyllde 35 i somras och Linköping blev destinationen. Det är första gången vi åker iväg allihopa utan att nån är gravid eller ammar! Vi kunde liksom bara vara och ta det lugnt för en gångs skull! Sån jädra energiboost man får av att bara hänga runt och prata, shoppa, garva och ta ett glas vin när man känner för det. Loooooovely!
Tack fantastiska ni för en härlig helg!
Älskar er ❤️
Lite myshäng på hotellrummet.
1854 var en riktigt bra Italiensk restaurang där allt på menyn kunde fås glutenfritt! YEAAAH!
Italiensk citronpaj med viol och lakritscreme smakade fantastiskt!
Vackraste!
En bubbelkopp fanns på hotelltaket.
Era gamla sköningar, hehehe.. 
Nu laddar jag inför en ny vecka som ser ganska lugn ut! Känns skönt!
Hej hej!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *