VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

#Önskebullen

Varje år så köps det julklappar för många miljarder bara i Sverige. Vi bombarderas av reklam på tv, i tidningar, leksakskataloger som barn suger åt sig som torra svampar av alla intryck och önskelistorna blir milslånga. Och så kan det få vara tycker jag. Barn får önska sig presenter och längta till julafton. Det hör till. Men så finns det ungar som inget hellre önskar än att få vara friska och kunna göra vardagliga saker såsom våra kids. Gunga i parken, leka med en hund, hoppa hopprep med sin bästis, bada i ett hav…men som inte kan pga allvarliga sjukdomar. Helt enkelt saker som inte kan slås in i juliga fina paket.
 
Stiftelsen Min Stora Dag har tillsammans med Bonjour tagit fram dels en önskekatalog som innehåller barns högsta önskningar men också en lussebulle i form av en stjärna som kommer att säljas på bla 7-eleven, ICA, Coop och Pressbyrån över hela landet. 
 
 
 
För varje önskebulle ni köper
 går 1:- till att uppfylla sjuka 
barns önskningar!
 
Det här tycker jag är fint och en enkel sak att bidra med. Gott och enkelt! Hjälp till att sprida budskapet så det vara väller in pengar från hela vårt stora land så att älskade barn får sin önskan uppfylld ❤️ Berätta om Önskebullen på Facebook, Instagram, Twitter eller blogg och märk med #önskebullen 😃
Du kan också Swisha ”önskebulle” och valfritt belopp till 123 900 5133 
Älskar Swish 🎉
 
 
 

 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *