VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonstund

Idag är det MittKök mässan som gäller och jag ska träffa Fredrik kl 11 för att tillsammans se vilka som vinner de olika kategorierna i Matbloggspriset 2015! Jag är ju nominerad i Årets Bak-och Dessertblogg och Årets Hedersutmärkelse så jag håller en extra tumme på mig själv 😄 På kvällen är det härlig middag på Monica Ahlbergs restaurang. Vilken heldag! 
Jag startar dock upp dagen med en promenad i skogen med Moss. Vilken höst det har varit! Sååå fantastiskt fin och nu börjar löven försvinna ner och naturen förbereder sig för kyla. Mindre än 2 månader till julafton ju, hahaha! Jag har faktiskt en tripp till Ullared bokad. Den 1:a december drar vi tre brudar tidigt som satan på morgonen, shoppar alla fleeceunderställ, vantar, mössor och julklappar (o lite roliga köksprylar till mig själv, hehe) och sen susar vi hem på kvällen. 
Som att gå på ett tjockt täcke av löv. Då saknar jag att dra ut och rida! Gud så länge sen… 
Jag har bytt ut pelargoner mot ljung i lådorna på verandan. Har hört att det betyder otur att ta in dom…stämmer det? 

Kommentarer


 1. Tessan 5 november, 2015 on 14:54 Svara

  Det har jag också för mig…

 2. Gülay 5 november, 2015 on 16:56 Svara

  Hej Carro
  Det blev inget pris till dig så synd-:(( Men bara att bli nominerad är ju så stort tycker jag. Det finns ju en djungel av bloggar. Hehe jag bor 35 minuters bil väg till Ullared. Så jag är ju där ett par gånger om året-:) Det kommer folk från olika länder med buss dit.
  Hoppas att du får en trevlig kväll hos Monika.

 3. Anonym 5 november, 2015 on 21:16 Svara

  Det är gammalt skrock. Dock så trivs de inte bra inne. Det är alldeles för varmt så de torkar på en gång. Inatt drar jag ner med ett gäng till Ullared ☺.

 4. Ann-Marie L 7 november, 2015 on 13:26 Svara

  Åh vad fin han är och underbara foton

  • Caroline Ahlqvist 7 november, 2015 on 14:24 Svara

   Ja, han är fin vår lilla Torleif ❤️ Tack härliga du!

 5. Caroline Ahlqvist 5 november, 2015 on 21:31 Svara

  Ahaaa! Tack!
  Hahaha, lycka till i vimlet av folk! Jag längtar till min tripp 😄

 6. Caroline Ahlqvist 5 november, 2015 on 21:31 Svara

  Tydligen en myt!

 7. Caroline Ahlqvist 6 november, 2015 on 23:03 Svara

  Tack snälla du! 😍
  Jaså du, du bor så nära! Då hittar du i hela varuhuset då 😄 Kraaaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *