VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det bidde inget pris idag…

…men lika glad för det är jag! Tralalalalala! Det var sååå värdiga vinnare idag på Matbloggspriset och det var himla kul att träffa alla fina människor. Vi är en stor klick som bloggar om mat och bakning men det är oftast samma folk som ses vid dom här bloggtillfällena. Jättekul! Jag är så dålig på namn men nyllen glömmer jag aldrig som tur är. Kan bli lite pinsamt när man minglar runt och hälsar på folket 😄 
 
Här är vinnarna!
 
Det Stora Matbloggspriset
Karin Högberg ”Trattoria”
 
Folkets Val
Zeina Mourtala ”Zeinas Kitchen”
 
Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 
 
Bästa Dryckesblogg
Erik Heimdahl ”Winepunk”
 
Bästa Bak-och Dessertblogg
Danielle Schill ”Heavenly Cupcake”
 
Bästa Foto
Maria Strömberg ”Made by Mary”
 
Alexandra Zazzi tillsammans med Matbloggsprisets eldsjälar Kinna Jonsson och Ylva Vitorovic.
 
Det var länge sen jag träffade på den här härliga karln, Sebastien Boudet men idag fick vi äntligen snacka och kramas! 
 
Eftermiddagen bjöds på guidad rundtur på Theielska Galleriet där Monika Ahlberg har sitt café! Jag hann bara sörpla i mig lite av den fantastiska kantarellsoppan innan jag var tvungen att åka och hämta kidsen men åh vad jag hade velat stanna och fortsätta prata med alla! Det kommer fler chanser ☺️
 
 
Den nätta lilla soffan på museet som jag tror jag ska kopiera och ha fredagsmys i…eller inte.. Fredrik verkade digga den! Kanske en bra soffa till nya lyan i Hofors? 😄❤️
 
En utställning med små pärlblommor ”Blomma för evigt”
 
Snittar och bubbel!
 
Lite julfeeling..
 
Som sagt, liten stund vid middagen hann jag med! 
 
Innan jag drog fick jag med mig ett magiskt ”litet” bakverk, en Läckökringla!
Ja ni… I helgen ska jag leta rekvisita till bloggen och rota lite bland gamla prylar som vi har här hemma. Jag har fått en nytändning när det kommer till bloggandet och jag vill ta min lilla blogg till nästa nivå! Blir så inspirerad av alla duktiga bloggare där ute. Jag har ju för fasen inte ens klurat ut hur min kamera fungerar än! Ska även börja klura ut lite julbakning, hur galet det än låter! Men jodå, det är dax att sätta fart så ni hinner få ta del av smarriga recept lagom till advent, Lucia och jul.
 
Ha en härlig fredag nu så hörs vi!
 
Kraaaaam!

Kommentarer


 1. Gülay 6 november, 2015 on 09:35 Svara

  Så spännande att du funderar på att ta din bloggande till nästa nivå. Undrar vad det kan bara för något? Nästa vecka är det final på hela sverige bakar. Jag hejar på Linus,han har det där lilla extra tycker jag. Ha en härlig helg.

 2. Viola 6 november, 2015 on 11:52 Svara

  Äsch att det inte bidde något pris, ja ja – på´t igen bara! Du är så värd ett officiellt pris – inte bara vår beundran :-)
  Julbakning, absolut på tiden tycker jag – har redan hunnit äta upp, eh "baka" en pepparkaksdeg :-/ Gott var det!
  Lycka till med kameran!

 3. Perner 6 november, 2015 on 15:19 Svara

  Grattis ändå till nomineringen, stort lixom iaf! Thielska galleriet, där bodde (på riktigt) min farmor som barn:) Helt knäppt att tänka att en lite småbarnsfamilj med två kids bodde där när man går runt och tittar. Ha en fin helg och ser fram mot julstöksbilder (med nya kameran)

 4. karin - trattoria 6 november, 2015 on 17:25 Svara

  Jättekul att ses IRL, hoppas det blir snart igen!
  Kram Karin

  • Caroline Ahlqvist 6 november, 2015 on 23:06 Svara

   Jamen detsamma till dig Karin!
   Och stort grattis igen till priset! Såååå välförtjänt! Klart vi ses igen! Kraaaaaam!!!
   P.s Tack snälla du för den fina boken!!!

 5. anneliesblomsterochbakverk 7 november, 2015 on 13:20 Svara

  Så himla roligt att ses igen! Hoppas hemresan gick bra. Tog mig friheten att låna en av dina bilder som jag lyckades fastna på :) men talar självfallet om att det är du bakom kameran och länkar. Hoppas okej! Fin helg till dig och kram.

  • Caroline Ahlqvist 7 november, 2015 on 14:26 Svara

   Jamen visst är det mysigt när vi ses allihopa! Mer sånt i livet!
   Självklart får du ta bilder! Jag kom hem och gick igenom alla men så himla få blev bra så inlägget kändes lite fattigt 😄 Kraaaaam och njut av din helg!

 6. Ann-Marie L 7 november, 2015 on 13:23 Svara

  Vi verkar vara i samma tanke för även om jag nu har mer än mat och bak på min så är tanken att min blogg också ska förnyas.
  Bara du inte ändrar och tar bort din personlighet i den!!!

  • Caroline Ahlqvist 7 november, 2015 on 14:25 Svara

   Nej, nej, nej, alltså det jag vill ”förändra” är bara att jag måste ta mig mer tid att sätta mig i i kamerans alla funktioner och göra lite snyggare bilder 😃 Känner mig ofta otillfredsställd när jag publicerar recept för jag har inte tiden som krävs. Men nu blir det högre prio! Ska bli kul!

 7. Caroline Ahlqvist 6 november, 2015 on 23:05 Svara

  Äh, jag menar vara att jag skulle vilja lägga mer tid på design och fotot. Nu bakar jag nåt innan ungarna ska hämtas på eftermiddagen, slänger upp på köksbordet, fotar snabbt och sen drar iväg. Samma visa jämt. Nu vill jag engagera mig mer helt enkelt! Ha en liten hörna nånstans i huset där jag kan ha alla fotoprylar!

 8. Caroline Ahlqvist 6 november, 2015 on 23:08 Svara

  Vad gullig du är Viola, tack snälla!
  Jaså du, så du har redan norpat pepparkaksdeg! HAHAHAHA!!! Underbart!

  Kraaaaam!!!

 9. Caroline Ahlqvist 6 november, 2015 on 23:10 Svara

  Tack bönan!
  Va!? Shit vad galet! Alltså, jag vet inte om jag hade velat bo så stort som liten…buhuhu vad läskigt!

  Jajemen, snart kommer det såna bilder 😄 Kraaaam!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *