VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En heldag i fotostudion

Jag är så jädra nöjd. Och glad. Och lite trött i skallen, hehe. Jag har satt mig i soffan efter att ha läst bok och nattat kidsen och jag ska baaaaaaara glo. Glo, glo och glo lite till på nån NetFlix dokumentär eller nåt. Skönt som fasen! Ingen mer bakning den här veckan. Tror jag iallafall, hahaha! Jag får säkert nåt jädra ryck när man minst anar det..börjar rota i skafferiet och sätta på ugnen.. Tjejmiddag på fredag förresten, då får det bli nåt göttigt 😄 Glass. Det får det bli. Ingen ugn, bara gegga ihop OCH galet gott. Bra bra. Och, Kladdkakans dag på lördag! Icke att glömma!
 
Det var så himla kul att fota idag. Jag fick träffa underbara, fantastiska Lina Eriksson igen. Som jag skrev igår så fotade hon till min bok och bilderna är så fina. Det är nämligen åt Zeta som jag jobbat den sista tiden. Ett stort bakprojekt med massa goda recept som ska utöka deras redan stora receptbank på www.zeta.nu men även tryckas upp till foldrar. Uppdraget var att byta ut klassiska mejeriprodukter mot oljor och bönor och mer italienska ingtredienser såsom tex mascarpone och ricotta istället för grädde och färskost. Jag älskar såna uppdrag och idag skulle alltså allt som jag bakat och fnulat ihop fotas. Det flöt på som bara den och allting satt som ett smäck! Då blir jag lycklig, hahaha! Efter all tid hemma i köket och så sitter recepten och ser dessutom himla fina ut. Jag ger mig själv en fet dunk i ryggen, det behövs. Bra där Crudi.
 
Här är lite bilder från dagen! Ni kommer att få alla recept här under hösten, promise!
 
Är det nån som har öga för bilder så är det Lina. Skulle vilja gå en kurs hos henne. 
 
Glada Sanna från Zeta var med och guidade hela dan.
 
Ljusa, fräscha bilder skulle det va. 
 
Mumsiga cupcakes med vita bönor och mockamascarpone..
 
Sista dutten på slutbilden.
 
En liten droppe olivolja…en kvist basilika… Små små detaljer som gör hela bilden.
 
 
Nu blir ni sugna va? Hehe, jag har småätit hela dan 😂
 
 
Ja, hörni! Det var det alltså! Imorgon är det en massagedag ute på företag som gäller och klass på SATS på kvällen. Ni får se fram emot ett mumsigt, chokladigt recept..
 
Förresten! Kan ni rekommendera nån bra dokumentär på NetFlix??? 
 
 
 

Kommentarer


 1. Anonym 4 november, 2015 on 13:42 Svara

  Hej läste ditt granola recept och undrar om man skulle kunna använda grahamsmjöl istället och även använda vanlig kokos istället för kokosmjöl? Tack för en inspirerande blogg/Ulrika

 2. Anonym 4 november, 2015 on 13:42 Svara

  Hej läste ditt granola recept och undrar om man skulle kunna använda grahamsmjöl istället och även använda vanlig kokos istället för kokosmjöl? Tack för en inspirerande blogg/Ulrika

 3. Anonym 4 november, 2015 on 13:42 Svara

  Hej läste ditt granola recept och undrar om man skulle kunna använda grahamsmjöl istället och även använda vanlig kokos istället för kokosmjöl? Tack för en inspirerande blogg/Ulrika

 4. Linn 4 november, 2015 on 19:37 Svara

  Kolla på Cowspiracy på Netflix – life changing! 😀

  Kraaaam syster!

 5. Caroline Ahlqvist 5 november, 2015 on 21:33 Svara

  Ååååh, den måste jag ju se! Har hört så mycket om den! Pusspåre älskade syster!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *