VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wihoooo! Nominerad i Matbloggspriset 2015!

 
Jamen herregud vad glad jag blev när jag öppnade upp mailen idag och såg att jag var nominerad i två katogorier i Matbloggspriset 2015! Jag blev såååå paff! Visst, jag lägger ner en hel del tid på att ta fram recept och blogga om dom så ni där hemma kan testa, smaka och komma med synpunkter men konkurrensen är ju stenhård och det finns så många fantastiska bloggare där ute som både bakar och fotar fantastiskt! Åh, det känns superkul! Känner mig taggad till tusen att utveckla bloggen ännu mer nu. Ta bättre foton och baka ännu mer, hihiii!
 
 
Jag är alltså nominerad i kategorin Årets Hedersutmärkelse och Årets Bak-& Dessertblogg!
 
HEDERS_nominerade-badge    Bakdessert_nominerade-badge
 
Vinnarna koras och får pris den 5 november 2015
Tid: 12.45-13.15
Plats: Mitt köketscenen, Mitt kökmässan
 
Åh vad kul det vore om ni kom dit och hejade!
 
Jag ska nog fira lite ikväll! WIHOOOOO!!!
 
 

Kommentarer


 1. Marianne 24 oktober, 2015 on 15:34 Svara

  Grattis och grattis igen! Ska hålla alla tummar och tår…blir spännande värre…men såklart du vinner..nå´t annat finns inte!

  • Caroline Ahlqvist 26 oktober, 2015 on 05:51 Svara

   Men ååååh vad snällt sagt Marianne! Hihi, det vore ju superkul om jag vann men jag tänker att det är lite för tuff konkurrens eftersom min blogg inte är en renodlad bakblogg. Vi får se! Tack snälla!

 2. Gülay 25 oktober, 2015 on 09:07 Svara

  Vad kul,jag håller också mina tummar. Men jag kan inte säga så klart du vinner,för Fredrik är en vass konkurent-:)) Hur blir man vald till folket val? Är det bloggläsarna som nominerar? Men då ska man veta att det är nomineringsdags eller hur? Hur som helst GRATTIS till dig,hopppas verkligen att du vinner.

  • Caroline Ahlqvist 26 oktober, 2015 on 05:50 Svara

   Absolut! Fredrik är grym och vann Folkets val förra året! Robbans bästa är också jättebra så det blir tufft det här, hahaha! Är så himla glad över att ens bli nominerad faktiskt! Kraaaaam!!!

 3. J 25 oktober, 2015 on 16:29 Svara

  Grattis, jag håller mina tummar!!

 4. Gülay 25 oktober, 2015 on 17:13 Svara

  Jag menar narurligtvis hur man blir nominerad till folkets val? Hade gärna velat se dig i den kategorien också. Ja nu är det ju klart med det. Heja älska att baka bloggen.

 5. Anonym 26 oktober, 2015 on 10:11 Svara

  Åh, vad roligt! Vi kommer lägga upp denna roliga nyhet i våra sociala medier. Stort grattis önskar vi på bloggredaktionen!

 6. Jessica Sundberg 27 oktober, 2015 on 07:49 Svara

  Åh så kul!!! Hoppas att du vinner! Det är du så värd! Stor kram!

 7. Caroline Ahlqvist 25 oktober, 2015 on 21:07 Svara

  Taaaaack!!! Det vore ju superkul! ?

 8. Caroline Ahlqvist 26 oktober, 2015 on 05:48 Svara

  Man gör reklam för sug själv i sociala medier så folk kan börja rösta och på så sätt komma med bland nomineringarna. Men jag har inte haft en tanke på det och dessutom är inte min blogg en renodlad bakblogg eftersom jag väver in kost, hälsa, familj och träning också så jag har alltid tänkt att jag inte platsar, hahaha!

  Kraaaamoch tack!

 9. Caroline Ahlqvist 27 oktober, 2015 on 22:23 Svara

  Hihi, det vore ju lite coolt!
  Tack!!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *