VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hösten är här…

Nähä!? Är den? 
Alltså, nu känns det på riktigt som redig höst! Jag är ute och går kvällspromenad med Moss och det duggregnar, det är mörkt, jag önskar att jag hade haft en mössa, hunden försvinner in i skogen och jag hittar honom inte för han är svart.. Ja, hösten är här helt enkelt och jag har accepterat läget. Yes, jag har lämnat den risiga sommaren bakom mig och helt gått in i höstmood. Lika bra det. Den kommer gå fort. Vintern med, och så vips så är det April och man kan sitta på verandan och känna vårsolen värma det mintgrönlila nyllet igen ?
Myset är att jag ääääälskar mina nya höstskor. Så galet sköna och snygga och det gör promenaderna i mörkret lite extra härliga! En halsduk virad runt halsen och podd i öronen. Helt ok!
Idag har jag verkligen susat runt nonstop. Lämna kidsen i morse, hem och gå ut med Moss, fräscha upp surdegen inför brödbak imorgon, kutade en runda, käkade lunch (intresseklubben antecknar febrilt..) iväg och masserade några timmar, hämta kids, laga middag, iväg på styrelsemöte och nu…lugn promenad. Jag gillar dom här dagarna som fasen. Struktur, vardag, beta av grejer, kontrollfreaket njuter till fullo. 

Torleif Moss snusar omkring som ett tryffelsvin i dikena. (Ytterligare en höstgrej…riktigt risiga kvällsfoton med mobilen ?)

Härliga va! Kavat, ekologiskt jädra skinn sörni. Finfint och skönt! Beställde i söndags på Footway och dom kom idag. Ääääälskar att handla på nätet! 

Jag säger härmed hej hopp, sov gott!



Kommentarer


  1. Cilla på Footway 21 oktober, 2015 on 10:32 Svara

    Ha ha, jag älskar din syn på den annalkande vintern. Think positive! Och Kavatskorna är ju hur snygga som helst. De kommer att ta dig igenom både hösten, vintern och hundletande i skogen. Tips från en hundägare till en annan – blinkande halsband. Då kan de små (i ditt fall stora) rackarna inte leka kurragömma i mörkret 🙂

  2. Ann-Marie L 21 oktober, 2015 on 20:22 Svara

    Ja du, alla årstider har ju sitt liksom för det är rätt härligt en fin vinterdag med med varm choklad i termosen och några mackor ungarna är rosiga om kinderna och nöjda med att få ha åka pulka. Men tänk att få glida in ett par flipflops och sätta sej i solstolen och känna solen värma den djupfrysta kroppen är bara föööör underbart.

    • Caroline Ahlqvist 22 oktober, 2015 on 20:57 Svara

      Jag håller med dig! Jag gillar alla årstider men efter den här förjävligt dåliga sommaren så hann jag inte ladda inför kyla och mörker.. Sol och värme slår det mesta ?

  3. Marianne 22 oktober, 2015 on 19:42 Svara

    Du får mig att känna att det kanske är ok att vara kontrollfreak ändå….Snygga dojor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *