VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Recept Vaniljsocker

Här kommer ett litet baktips för den som är intresserad ?

När jag har använt vaniljstång i bakningen så tvättar jag av den med kallt vatten, trycker lite torr med papper och sen får den ligga och torka i rumstemperatur i nån vecka eller så. Jag har en lite påse i skafferiet med en bunt gamla torra stänger. Sen är det bara att mixa ihop med strösocker så har ni ert alldeles egengjorda vaniljsocker!
3 dl strösocker
3 vaniljstänger (urskrapade och torkade)
Mixa ihop på fullt ös i några minuter tills det är ett fint pulver av vaniljsocker.
That’s it folks!


Kommentarer


  1. Anonym 15 oktober, 2015 on 17:26 Svara

    Vilket bra tips 😀

  2. Robin 15 oktober, 2015 on 17:49 Svara

    Hej! Förmodar att det ska stå 3dl strösocker och inte vaniljsocker i receptet? 🙂

Lämna ett svar till Caroline Ahlqvist Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *