VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjurruset 2015 – Check!

Ja, alltså, människan ska ju vara den mest intelligenta varelsen på jorden men när man köttar runt i lera upp till bröstet och stönar och stånkar sig upp för branta skogsbackar i en stor flock av andra homosapiens, ja, då undrar man, hahaha! Men, tredje året i rad var det i år och det är en härlig tradition! 
1.29 blev sluttiden och det är jag nöjd med men jäääääävlar vilken mjölksyra jag hade i låren typ hela vägen, puh.. 
Jag har spolat av alla kläder och skor med trädgårdsslangen och dom ligger i tvättmaskinen nu. Jag har tagit en lång dusch men all lera går fasen inte att få bort! Den sitter som berg runt fotknölarna och lår 😄 
Nu ska vi till affären och köpa lördagsgodis med kidsen. Jag ska köpa en Häagen Dazs Chocolate Caramel som jag ska sleva i mig med rumpan i soffan och en härlig film!
Några bilder från dagens spa 😄 Farsan hängde med ut i leran för att fota! 
Jag och Lisa! Laddade innan start!
Fortfarande rena…
Hehehe…

Folk betalar faktiskt mycket pengar för lerbad! 
Röva..lerig ända in på bara snippan, hahaha, promise!

MÅÅÅÅÅÅÅL!!!

Tack älskade vän för pepp och en varm hand på rumpan i uppförsbacken 😄
Så jävla smidig!

Godaste bullen på länge!

Kommentarer


 1. Anonym 3 oktober, 2015 on 22:33 Svara

  Men sjukt kul är det!! Jag var oxå där idag :-)

 2. Anonym 4 oktober, 2015 on 14:10 Svara

  Grattis, va duktig du är!!
  Jag skulle aldrig kunna motivera mig att springa ett sånt "skitigt" lopp :)
  Min dotter tävlar i Tough Viking och Spartan Race och efter ett sånt lopp finns nästan ingen kroppsdel som är ren längre :)
  Jag var med henne i München tidigare i våras och efter målgång fanns en station med massa vattenslangar. Bara att skala av sig kläderna och spola sig ren med kallvatten. Fy vad jag tyckte synd om alla. Tror det var knappt 10 grader varmt i luften så de frös ju som bara den. Men där stod alla på rad i bara underkläderna och försökte få bort de värsta lerlagren :)

 3. Sara H 5 oktober, 2015 on 14:59 Svara

  Hej jag sprang också men visst var det roligt :)

 4. Caroline Ahlqvist 4 oktober, 2015 on 07:07 Svara

  Ja, det är ett galet lopp! 😄 Sprang du eller hejjade du på?

 5. Caroline Ahlqvist 4 oktober, 2015 on 14:34 Svara

  Hahaha! Men det är det som är så himla härligt! Att det känns lite förbjudet att bli så jäkla skitig! 😂 Uuuuunderbart för både kropp och själ!

 6. Caroline Ahlqvist 5 oktober, 2015 on 21:06 Svara

  Härligt! Jag har anmält mig till nästa år igen 😄 Kör du med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *