VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Key Lime Pie

Den här pajen hade Ylva med sig i söndags när vi hade spontanpajknytis till middag med våra vänner! Hon stod för efterrätten och den här är bara sååååå god! Syrlig och söt på samma gång!

Jag fick såklart receptet så ni också kan baka den! Kanske till kvällens fjärde avsnitt av Hela Sverige Bakar? 

Botten:
200g Digestivekex
100g smält smör

Fyllning:
1 burk kondenserad mjölk
4 äggulor
Saft och skal av 6 limefrukter

Dekorering:
Limeskivor

1. Krossa kexen till fina smulor och gegga ihop med det smälta smöret. Klä en 24 cm form med degen både i botten och upp på kanterna. Tryck till ordentligt! Förgrädda i 175 grader i 10 min. Svalna på bänken.

2. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Vispa till en jämn smet och fyll skalet.
Grädda igen i ca 20-25 min. 

Svalna och servera med grädde!

Muuuuuums!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *