VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TÄVLING!

Hej hej!
 
Vet ni vad det är för dag idag?
 
NATIONELLA MUNHÄLSODAGEN!
Och vet ni vad! Jag har en tävling på Instagram där ni kan vinna en liten nesessär med både Plackers för gnistrande rena tänder men även reseförpackningar av den helt suveräna hårvårdsserien DermOrganic! Jamen det är väl kul med lite kroppsmysprylar 😄 
 
Ni som läst min blogg ett tag vet hur sjukt noga jag är med att läsa innehållsförteckningar på både mat, hud-och hårvårdsprodukter och väljer nördigt noga vilka produkter jag köper hem. Jo, jag får nog klassas som lite nörd på det området… det ska vara så naturligt som möjligt och utan parabener, sulfater och andra kemikalier.
 
Hudvårdsprodukter är inga som helst problem tycker jag. Jag använder 100% Dr Hauschka och ääääälskar dom! Men till håret är det mycket svårare att hitta bra grejer. Mina ”skandinaviska tunna hårstrån” som alla frisörer kallar det, brukar trassla sig rätt rejält efter duschen men nu har jag äntligen hittat rätt. Oh yes! Det är nämligen DermOrganic! Det är så galet bra produkter och jag är så jädra glad över att få köra en tävling med dom som vinst så ni också får chansen att testa!
 
Och så tänderna då.. Använder ni tandtråd? Det gör inte jag. ALDRIG! För det är så jädra knöggligt och trassligt. Allvarligt, jag använder plackers varenda kväll. Det känns inte rent annars! Plackers och eltandborste. Enkelt att komma åt och snabbt. Även bra att ha i handväskan. Jag blekte mina tänder för 13 år sen för jag hade flourfläckar som inte gick bort med slipning och sen dess blev det mycket roligare att hålla käften fin och ren 😄 Speciellt när jag bakar 458 gånger i veckan och provsmakar heeeeeela tiden..puh..
 
Snyggt hår och friska tänder, lovely! Kom igen nu! Var med och tävla!
 
 
Så här gör ni..
 
Gå in på min Instagram @alskaattbaka och tagga en bild på ett bakverk som får dig att bli så glad så hela nyllet spricker upp i ett leende! Lätt va! Finns så mycket fint där ute att inspireras av och som man blir glad av!
😃😃😃 
 
2 vinnare utses nästa lördag!
 
Lycka till nu! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *