VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vardagssnurr betyder skitigare hem

Hej hopp i solens sken!
 
Hoppas att ni har fått en bra start på veckan som nu börjar närma sig fredag igen! Galet! 
 
Jag börjar komma in i vardagen nu med allt vad det innebär. Kidsen somnar i tid på kvällarna, morgnarna har lossnat och det flyter på bra och det känns så himla skönt! Men….hemmet…suck, stön och stånk. På semestern, speciellt den här sommaren som innehöll så mycket dåligt väder, var vi mycket inomhus och jag gick omkring mer eller mindre hela dagarna och rensade lådor, sorterade, fejjade där man inte hinner till vardags och vi höll allt i schack himla bra. Nu är tiden till städning kortare per dag och det märkt verkligen! Hallen fylls av grus heeeela tiden (vi renoverar tomten…lägger plattor på framsidan) och det ligger grejer överallt. Kläder, gummisnoddar, papper, leksaker, ja, allt möjligt. Jag måste säga att Milou är den som släpar fram mest prylar.. Jag har försökt att lära mig koppla bort sånt men jag får helt enkelt acceptera att jag är en person som vill ha ordning för att kunna koppla av och varva ner på kvällen! That´s it!
 
Jag, eller VI har funderat på att skaffa städhjälp men aldrig gjort slag i saken. Jag har många vänner mitt uppe i småbarnsåren som har städhjälp iallafall en gång varannan vecka och ALLA säger att det är en räddare för familjefriden! Vi tjafsar ofta om städning för vi har helt enkelt olika toleransnivå och krav på hur det ska se ut här hemma. Så sjukt jäkla tråkigt att bråka om…usch..
 
Nu ska jag komma till saken. Jag blev passande nog kontaktad av Anne Blom Städ & Service för några veckor sen! Det är ett städföretag som erbjuder alla möjliga sorters tjänster inom städning såsom kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, storstädning, äldreflytt/dödsbo, visningsstädning och flyttstädning.

 

På Anne Blom är dom extra duktiga på flyttstädning och det är ju inte aktuellt för vår familj nu vad jag vet, hehe. Men om ni är på gång att flytta och hellre vill lägga tid på att boa in er i ert nya hem och överlåta städningen åt proffs så gå in HÄR för att få en gratis offert av Anne Blom! 
För min del ska jag kolla offert på hemstädning och se vad det skulle kosta. Tror det skulle vara värt varendaste lilla öre! 

Hörni, det var dagens tips det där! Mindre städning och mer familjefrid åt folket helt enkelt 😄

Vi hörs imorgon!
HAJ!

 

Kommentarer


 1. Ann-Marie L 10 september, 2015 on 10:22 Svara

  Men måste inte ni plocka allt småplock och sen ställa upp stolar m m, så var det på ett annat städbolag. För vår del kändes det inte värt pengarna då det är småplocket som tar sådan tid.

  //Ann-Marie

 2. Gülay 10 september, 2015 on 12:17 Svara

  ANN-MARIE håller med dig. Min syster anlitar städhjälp varannan vecka. Men hennes pedanta man plockar och gör fint i hela huset först-:)) Fattar inte meningen med att ha hjälp då-:)
  CARRO testa och känn efter.

  • Caroline Ahlqvist 10 september, 2015 on 12:20 Svara

   Nä, jag vet, plockandet tar en himla tid men jag skulle vara såååå glad om nån annan damsög, bytte sängkläder, städade kylen, tvättade fönster mm mm 😄 Vi får se om jag testar!

 3. Krista 17 september, 2015 on 19:07 Svara

  Vi lämnar hemmet precis som det är dvs totalt kaos med småsaker och disk överallt, allt rent när vi kommer hem. Man kan komma överens om det, men ju mer småstök desto mindre tid har de till övrig städning. Men såå värt (t.ex. vi har 1000 kr/månad för 2 gånger x 2 tim städning per månad för 75 kvadrat, HSB Omsorg). Bästa jag gjort :)

  • Caroline Ahlqvist 18 september, 2015 on 21:52 Svara

   Åh vad det låter härligt!!! Komma hem till ett renplockat hem!!!

 4. Caroline Ahlqvist 10 september, 2015 on 12:24 Svara

  Tror bara man behöver plocka bort småprylar men ska höra om vad som gäller 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *