VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En lugn dag mitt i veckan, lillördag!

Hej hopp!
Puh, vilken start på veckan! 180 blås måndag och tisdag och poff så kom en dag som idag när jag fick en luuuugn och härlig onsdag med jobb hemma. 
Jag vill tacka alla er läsare som gav respons på mitt inlägg häromdan där jag efterlyste önskemål om fikautbudet i butik! Så himla många bra åsikter ni hade och lovar att varenda en kom fram på mötet så nu håller vi tummarna på att det kommer hända grejer framöver!
Vi var väl alla rörande överens om att vi vill ha mer ekologiskt, mindre/inga kemiska tillsatser, mer bake-off och frysta produkter och tydligare innehållsförteckningar. Även mindre storlekar på både bakverk och förpackningar. Bra bra, riktigt bra! 
Jag står nu i köket och slänger ihop en sjukt god blåbärsglass! Sååå enkel och görs utan glassmaskin. Ni ska få receptet på fredag tänkte jag. Så ni kan göra den i helgen! 
Jag har även två andra smarriga recept på g. En dessert med äpplen och en klassisk bakelse. Kan ni gissa på lite suddiga bilder?
 
Jag säger bara mumma. That’s it!
Nu ska jag ut med Moss i skogen! 
Haj haj!

Kommentarer


 1. Mariette 26 augusti, 2015 on 15:01 Svara

  Ger mig på en lite gissning på dina små bilder. =)
  Tarte Tatin och Budapest.

 2. Jenny Galfvensjö 26 augusti, 2015 on 21:25 Svara

  Jag gissar också på Tarte Tatin och Budapest :) Två saker jag också vill testa att göra snart! Snart nog har man ju mogna äpplen på trädet här på gården=)

  • Caroline Ahlqvist 27 augusti, 2015 on 22:42 Svara

   Precis! Testar med våra äpplen men dom är egentligen lite för smuliga och söta men själva grejen med egna äpplen känns lite extra härlig!

 3. Viola 27 augusti, 2015 on 08:48 Svara

  Gissar också på samma Tarte Tain och Budapest ( som fö är en favvo!)

 4. Ann-Marie L 27 augusti, 2015 on 14:56 Svara

  Jag bara Äskarrr Budapestbakelser

 5. Caroline Ahlqvist 27 augusti, 2015 on 22:43 Svara

  Hehehe, rätt! Såååå gott!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *