VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakkurs på Nynäsgården

Hello there!
 
Jag är precis hemkommen från en härlig kväll på Nynäsgården Hotell & Konferens där jag har haft en bakkurs för folk från Skolverket! Jag har varit där några gånger nu och jag lämnar alltid stället med ett gigantiskt leende på läpparna och en varm känsla i hela kroppen. Det är så kul att hålla bakkurs! Folk som aldrig bakat förut släpper efter en stund loss och skapar dom mest fantastiska bakverk med stor koncentration och fantasi. 
 
90 min kurs. Två personer/lag.
Cupcakes, göra smet, fylla formar, tänka ut smaksättning och grädda. Jag visar spritstekniker och förslag på dekoration sen får alla lag ställa upp sig vid sina bänkar med fyllda spritspåsar, topping vald och alla muffins framför sig. 
GÖR ER REDO! 
3, 2, 1, KÖÖÖÖÖR!
 
Spritsa och dekorera alla muffins på 3 min. Kan låta som en väldigt kort tid men alla fixar det med darriga händer och lökringar i armhålorna, hahaha! Inkluderat mig själv! Jag blir pirrig och for adrenalinrush när jag ser hur dom taggar till 😄
 
Här har ni receptet på cupcakesen!
 
 
 
 
Många skratt och teamkänslan stark!
 
 
Pill pill med dekoration inför tävlingsmomentet dekoration!
 
 
 
Inte första gången hon spritsade! ”Madonna” hette cupcakesen. 
 
Vackert till tusen!
 
 
Vinnarna! Olof och Johnny med sitt bidrag ”Äppeldröm” Vaniljcupcake fylld med rivet äpple, toppad med skivat äpple och dekorerad med ljusgrön frosting. Såååå fina! Kul att frostingen framhävde äppelbiten och det rivna äpplet inuti gjorde det hela saftigt och fräscht! 
 
Nöt ut boken nu och baka hemma som tokar!
 
Äppeldröm”
Tack fantastiska ni för en härlig kväll!
Heeeeelt, totalt boostrat av er energi och glada nyllen! Älskar mitt jobb 😄
 
Vill ni ha bakkurs med jobbet, möhippan eller bara som en rolig grej med polarna så maila mig på alskaattbaka@gmail.com eller kontakta Nynäsgården och boka fler roliga aktiviter, suverän mat, vackert boende och härlig atmosfär.

Kommentarer


 1. Ann-Marie L 18 augusti, 2015 on 08:44 Svara

  Tänk vad lite kreativitet kan krydda livet.

  Ann-Marie

 2. Olof 21 augusti, 2015 on 21:57 Svara

  Det var jätteroligt att baka. Jag gör det inte så ofta hemma men nu kanske det kan bli ändring på det :-)

  • Caroline Ahlqvist 22 augusti, 2015 on 11:28 Svara

   Tjohoooo vad härligt!!!
   Det gick ju himla bra så det är bara att sätta fart nu och bjuda över folk på fika 😄 Njut av helgen nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *