VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midnattsloppet – check!

Jag ska absolut anmäla mig till nästa år igen! Det är ett himla roligt lopp och banan är varierande, upp och ner med orkestrar i alla möjliga stilar, rock, jazz, samba, schlager, sååå härlig boost man får när man passerar!
Det här året var min startgrupp mycket trängre och jag kom in bland dom sista i startfållan vilket var jäkla klantigt men tiden gick så fort! Första kilometern gick sakta och sänkte mitt mål rejält att kuta på 55 min. Jag kom i mål på 1.00.39 så jag blev lite sur först men vad fasen, kroppen kändes pigg och knät jättebra så det blir revansch nästa år och då ska jag anmäla mig i tid så jag får en mindre startgrupp 😄 
Jag och Hanna innan starten. Taggade!

Uppvärmning med SATS.

3 sekunder till start! Härlig stämning!

Köööööör!!!

Yeaaaah!

Farsan firade med bärs i mål, hahaha! Hammarbyfrälst och en jävel på att kuta. 49.54 var hans tid.


Kommentarer


 1. Jessica Sundberg 17 augusti, 2015 on 11:31 Svara

  Åh vad duktig du är!!! Grattis till en fin tid och stor prestation!

  Kram!

  • Caroline Ahlqvist 17 augusti, 2015 on 21:43 Svara

   Taaaaaack snälla! Idag var tiden korrigerad till 59.25, YEAAAAH! Hahaha, nådde målet ändå, under timmen 😄 Nästa år blir det under 55 👊🏼

 2. Anonym 17 augusti, 2015 on 18:16 Svara

  Roligt med Midnatssloppet! Det har jag aldrig sprungit, bara Tjejmilen.
  Tycker din tid var super :)
  jag har som drömgräns under timmen, men det känns inte nåbart just nu :)

  • Caroline Ahlqvist 17 augusti, 2015 on 21:41 Svara

   Då måste du bara anmäla dig till nästa års Midnattslopp! Ett helt fantastiskt lopp!

 3. Ann-Marie L 17 augusti, 2015 on 19:45 Svara

  Härligt jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *