VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

High Chaparral

Nu sitter vi i bilen på väg hem från High Chaparral. Vilket äventyr för småfolket! Så himla snyggt uppbyggd stad med realistisk rekvisita och djur. Jag vet inte hur många gånger jag blivit skjuten. Minst 643 gånger, rakt i skallen. Alla kids klädde ut sig och härjade runt med knallpulverpistoler. Vilken dröm! Melwin sa att det var den bästa dan på hela sommaren. Vädret var inte det bästa.. Ösregn ömsom uppehåll mulet men det betydde lite folk och korta köer. 

Några bilder från dagen!

En död man skjuten i en duell..


Rånare på tåget! Trodde Milou skulle skita ner sig för det smällde rätt bra men hon bara garvade..lite nervöst, hahaha! 

”Upp med händerna!”

Tur att sheriffen kom 😉


Hehe, kunde inte låta bli..

Alla kids fick hjälpa till att hjälpa Lucky Luke att leta efter bröderna Dalton.

Trötta showhästar…

Runt hörnet fanns en liten stad i småfolksize!

Som sagt..kulorna ven runt skallen konstant. Melwin levde sig sig verkligen in i rollen! När vi kom till stugan så fortsatte han att leka med kids från grannstugorna. Så härligt med ungar. Dom bara går fram och frågor om dom får vara med och leka och så är dom igång!

Vår lilla stuga.


Jamen det är väl klart att det ska grillas! I ur och skur, hahaha!


Kommentarer


 1. Gülay 29 juli, 2015 on 22:16 Svara

  Härliga bilder. Mina tjejer var inte intresserade av High chaparral. Vi tog dem till Astrid Lindgrens värld och kolmården bamses värld. När min dotter tog studenten 13 jobbade hon 3 månader på Astrid Lindgrens värld,hon kom ihåg allt från barndomen och tyckte att det var kul att jobba där. Ja svenskar grillar i ur och skur-:))

  • Caroline Ahlqvist 31 juli, 2015 on 11:14 Svara

   Vi tänkte köra Astrid Lindgrens värld nästa sommar när Milou är lite äldre! :)

   Vilket härligt sommarjobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *