VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken rackabajsarstart på dan!

God morgon på er!

Jag ställde klockan på ringning i morse för kl 9 skulle jag träffa härliga Jessica för en löprunda! Så jädra hurtigt 😉 
Hon hade med sig sin grannes hund och jag tog med mig Moss. Vilken rackabajsarstart på dan!

Vad vore livet utan härliga vänner som ger energi och förgyller hela dan? Love you girl ❤️
Hundarna kutade loss en stund innan vi satte fart i spåret. Dom gillade varann på en gång!
Efter rundan släppte vi hårbollarna så dom fick ta sig ett bad och dricka vatten men den lilla idyllen krasade snabbt samman när en, ursäkta, jävla helvetes kärringjävel kom och klagade på att vi hade lösa hundar. Suck. Så sjukt otrevlig och stod där och hytte med fingret och radade upp lagar och paragrafer, fy faan. Klaga på hundägare som INTE sköter sig istället! Våra hundar njöt lugnt i vattenbrynet och svalkade sig och störde inte en själ. 

Nä, jag tänker ofta att om Moss hade varit en ullgullig liten Collie så hade vi aldrig fått ta så mycket skit som vi får göra nu. Stackars honom mest för det går inte att hitta en snällare och mysigare hund på detta klot. Vår stora, svarta best till kamphund, hahaha! Människor är verkligen fantastiska. Men jag gissar att hon vaknade vansinnigt arg och ville få ur sig slagg så här en solig lördagsmorgon och så, YES, stötte hon på oss med lösa hundar. Perfekt objekt att spy galla över!

Jaja, skit i henne och packa ihop family fort som fasen till stranden innan det mulnar igen! 

Hej hopp!


Kommentarer


 1. Annika Andersson 25 juli, 2015 on 15:39 Svara

  En del människor mår så dålig att de måste låta det gå ut över andra.
  Skaka av dig det och gå vidare.

  Ha en bra dag!

  • Caroline Ahlqvist 26 juli, 2015 on 14:17 Svara

   Ja, det måste ju vara så för varför skulle man annars storma fram till folk som har det trevligt och njuter av dagen?

 2. Ann-Marie L 26 juli, 2015 on 18:32 Svara

  Min gubbe sa att om det händer igen ta upp hundarna och säg till kärringjäveln att ni inte går därifrån förrän hon gått i och badat. Hahaha, ja du dessa paragrafryttare. Jag håller med dej, säg till de hundägare som inte vet hur man sköter sin hund och biter och har sej…Det samma skäll på dom som inte tar upp hundbajs, jag fick skäll av en gubbe en gång för att någon annan inte tog upp skiten. Jag sa bara att effekten är större om du säger till dom istället för mej sa jag bara

  Kram

  • Caroline Ahlqvist 27 juli, 2015 on 11:08 Svara

   W O R D ! Härligt! Ja, det finns mycket bittra människor på klotet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *