VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TESTAGRAM JULI

Hello folket!
 
Nu är jag på bättre humör och dagen blev bra ändå. :)
 
Hörni, här kommer ett tips till er! Jag blev erbjuden att testa produkter från Testagram och tackade ja direkt när jag ögat igenom vad för produkter det handlade om. Älskar att testa nyheter och är en riktig ”innehållsförteckningsnörd”, hehe. Min bedömning är 100% ärlig och nedan kan ni läsa vad jag tyckte om produkterna.
 
Ni kan också testa om ni går in på www.testagram.se.
För 99:-/månaden får ni ett paket med produkter att testa på och kanske hitta en ny favorit i hyllan! Värdet på boxen ligger på 150-200:-
 
Här kommer min recention av Juliboxen!
 
Hahaha, jag såg efter ett tag att Ekorrens godispåse inte var med på bilden och det var INTE för att jag hade käkat upp den utan för att jag snabbt som blixten gömde undan den när jag öppnade lådan eftersom både kidsen kom emot mig med nyfikna nyllen! ”Har du fått pakeeeet mamma?”
Helt suveränt alternativ till vanligt lösgodis då det här godiset kommer från ekologiska frukter och bär och innehåller NOLL äckelpäckel och är det geléhallon i påsen så är dom både smaksatta och färgade med just hallon. Det gillar jag! Rena råvaror! Mer sånt i butikerna tack! 
Betyg: 10/10
 
Smör som inte är smör, suck. ”Bordsmargarin” heter det. Innehåller kärnmjölk, japp, bra…innehåller vatten och palmolja, va? I ett smör? Och D-vitamin? Varför tillsätta D-vitamin när asken innehåller raps som är superrikt på just D-vitamin? Jo, för att bordsmargarinet utsätts för oxidation under tillverkningen och då försvinner all näring. Jaja, asken är designad AB Lars Wallin men det skulle aldrig inte få mig att köpa den. Sorry.
Betyg: 2/10
 
Alltså, har man sjukt tight med tid och inte vill käka falukorv varenda dag så är det här bra att ha hemma. Innehåller rena ingredienser förutom citronsyra så det är ok. Smakade gott tillsammans med stekta kycklingbitar och ris.
Betyg: 7/10
 
Jag gillar Wilmas knäckebröd! Men dom här knäckebröden ska va ”typ” glutenfria men så är dom ändå inte det och då kan man lika gärna strunta i det tycker jag. Bleka och ganska smaklösa faktiskt… Nä, inge kul. Kommer fortsätta köpa deras vanliga, härliga knäcken!
Betyg: 3/10
 
Skrev ju om dom här för ett tag sen som tillbehör i tacos och nu poppar dom upp igen. Innehåller endast bitar av ananas, inget tillsatt socker eller annat. Än en gång, me like!
Betyg: 9/10
 
Dom här funkar bra! Vattentäta plåster dom vi alltid har med i strandväskan om olyckan skulle vara framme. Sitter kvar bra och är smidiga att sätta på.
Betyg: 10/10
 
Det hälsosammaste lilla fröet på klotet! Japp, mer omega3 än i 8 portionsbitar lax och lika mycket protein som i rött kött, yeaaaah! Strö över müslin, i smoothies, i gröten eller i bakningen!
Betyg: 10/10
 
Bonusprodukt 
Jag älskar Weledas produkter. Ekologiska hud-och hårvårdsprodukter med bra kvalitet och till ett bra pris. Den hör krämen ska jämna ut rynkor och ge fukt och det kan man ju tro hur mycket man vill på men visst, fukt är tokbra och huden mår finfint!
Betyg: 9/10
 
Inlägget sponsrat av Testagram
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *