VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Det är bra att gå ur sin gröna trygga zon!”

God kväll god kväll!

Idag jobbade jag min sista dag så nu börjar min semester! Så jäkla nice! Jag har några klasser kvar på SATS men vad fasen, det är ju bara träning :)

Idag skulle jag köra min Body Pumpklass kl 19, kom till gymmet laddad till tänderna och ställde mig på scenen och körde igång. Efter 10 min så dör hela ljudanläggningen och varken mitt headset eller musiken hörs. Det är liksom mardrömmen som instruktör förutom frakturer då kanske, hehe..
Jag började mecka bland alla tusen sladdar och hela salen var proppad av ivriga deltagare som vill kötta järnet. 
Efter 5 min (som kändes som 20, så hade jag fortfarande inte löst det och Oscar från repan stod också och kliade sig i skallen. Vad faan gör vi nu?? 
”Sjung nåt!” Ropar en av deltagarna och hela klassen garvar. Min puls är hög och hjärnan på högvarv. Tänk tänk tänk. 
Det slutar med att vi kånkar ner en provisorisk högtalare, lånar en mobil av en deltagare, (min var hemma) kör igång hennes Spotifylista med träningsmusik och jag får improvisera koreografi i resterande 40 min. Bröst, rygg, triceps, biceps, utfall, axlar, mage och stretch. Det blev mycket skratt och dom höll lågan uppe men jag ville bara dra hem och käka godis. Jag hade ingen aning om hur långa låtarna var, när refrängen skulle komma, hur dom var uppbyggda, fick bara gå på känsla och ”åh, singel, ner på två, bromsa, 4 till, gryyyymt!” Det blev hyfsat och jag åkte hem kl 20.30 helt slut i skallen och jag hoppas att deltagarna fick mjölksyra och blev trötta iallafall. 
Det är bra att sättas på prov ibland. ”Gå utanför den trygga gröna zonen” som man pratar om på alla instruktörsutbildningar. Jo tack. 
När salen var tom så hoppade hela anläggningen igång igen utan att vi fattade vad som fick den att vakna. Så jävla typiskt. Hoppas den håller till morgonklasserna imorgon! 
Det var bara en lite sån där vardaglig händelse som kan ruska om en lite skönt. Helt fel dag i månaden för sånt bara. :0 Tack alla mina härliga deltagare för att ni stannade kvar och var så glada och peppande! Älskar mitt jobb! 
God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *