VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hela Sverige Bakar Final 2015

Nu längtar jag tills i höst! Nääääää, skämta bara! Jo, men bara för en enda sak… 4:e säsongen av Hela Sverige Bakar! Iiiiiih!idag spelades finalen in och jag var på plats med kidsen för att gratulera vinnaren och även träffa lite härligt folk från hsb gänget!

 Ullis Lind finalist säsong 3, Josephine Palm finalist säsong 1, Christina Gyllner vinnare säsong 1, jag… 😉 och Johanna Cronwall, finalist säsong 3.   Samma folk i produktionen som vid vår säsong.    Johan Sörberg, Birgitta Rasmusson och Tilde de Paula Eby. Och vinnaren är….. Kolla i höst! 😉    Ja, det är typ så här som vi alla känner oss när vi kommer in i det magiska tältet! BAKA BAKA BAAAAAAKAAAA!!!  Milou blev ledsen en sväng men blev gladare när hon fick lite läppglans av Tilde de Paula Eby <3  Och Melwin käkade jordgubbar 🙂    Härliga bönor!  Jag är kär i det här stället och kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta så länge jag lever. Jag får rysningar i hela kroppen när jag kör in bilen på parkeringen och tittar ner mot tältet på gräset.. Birgitta Rasmusson, Sveriges Kakdrottning kom fram och berättade att hon är kär i mina biskvier och bakar dom ofta till sina väninnor. My god, jag svimmade nästan! Hon är min idol! Sån fantastisk kvinna!

Ja, hörrnini. Det var det. Jag kan bara säga så här.. Säsongen som sätter fart i höst kommer bli spännande. Och det var helt rätt vinnare som vann! Wohoooooo!!!


Kommentarer


  1. Gülay 12 juni, 2015 on 11:21 Svara

    Hej Carro
    Ser framemot det. Då vet du alltid i förväg vinnarens namn. Kan verkligen Melwin hålla det hemligt?-:) ja det är inte alltid man kan säga helt rätt vinnare vann! Plus alla vinnare har inte en sådan fin blogg som du. Jag kollade även Hela kändis Sverige bakar. Min favorit Rickard vann,värdig vinnare. Har även kollat på hele australien bakar,jag tyckte de två jury medlemmarna var bäst av alla program. Ha en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *