VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TÄVLING!

Använder ni vaniljstång eller vaniljpulver när ni bakar? Eller kör ni på vaniljsocker eller vanillinsocker kanske? Det är en väldig skillnad mellan just vaniljsocker och vanillinsocker. Tyvärr innehåller inte vanillinsocker något vanilj överhuvud taget 🙁 ”Vaniljsmaken” kommer från granved och är industriell framställd. Jag tycker det är en oerhört skillnad i äkta vanilj av bra kvalitet och vanillin. Det blir en djupare, mustigare smak som även doftar fantastiskt. Äkta vara is the shit!

Nu har ni chansen att vinna riktigt bra ekologiska vaniljprodukter från Khoisan Tea!

Ni känner säkert igen burkarna och flaskorna. Jag brukar köpa deras vaniljpulver som är fantastiskt. Numera gör jag mitt egna vaniljextrakt men jag är ju lite av en nörd så köp färdigt om ni inte orkar vänta 2 månader, hehe.   Alla vaniljprodukter odlas ekologiskt i Madagaskar.  Vaniljpulver är finmald vaniljstång och vaniljsocker är råsocker blandat med finmald vaniljstång.

DAX FÖR TÄVLING! 

Gå in på Instagram och tagga två vänner och gilla både min @alskaattbaka och @khoisantea sida! That’s it folks!

Ni kan vinna ett set av Khoisan Teas vaniljprodukter innehållande vaniljpulver, vaniljextrakt, vaniljsocker och vaniljstång! Tänk vilka fantastiska smaker ni kommer få under sommarens bakverk 😉 

Tävlingen pågår till den 14/6 

Lycka till nu!



Kommentarer


  1. J 8 juni, 2015 on 08:43 Svara

    Wow, de erbjudandet kan man ju icke gå miste om! Tänk o vinna härlig äkta vanilj. Vilka kakor o vilken glass… mmmm

  2. Gülay 8 juni, 2015 on 17:42 Svara

    Jag använder bara khoisan vaniljpulver nu förtiden. Vilken skillnad det är mellan den och icas-:)) Ja ja en viss prisskillnad är det ju också. Tyvärr har jag varken face eller instagram.

  3. Lena E 9 juni, 2015 on 23:36 Svara

    Vill så gärna vara med, men har inte insta : (
    Jag gör eget vaniljsocker, det är ju så enkelt. Likaså köper jag aldrig längre florsocker, även det gör jag själv. Blir bra mycket billigare än färdigköpt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *