VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu är det sommar!!!

1 Juni idag ju! Sommar i kalendern…höstrusk utomhus…fast med gröna buskar och gräs runtom. Fasen. Igår kväll satt jag som jag brukar och planerade veckan (älskar ju listor och kalendrar) och då gäller det både jobb, middagar och träning. Jag skrev in i kalendern att idag när jag lämnat kidsen så skulle jag kuta en runda innan min första massagekund kom. Vaknade i morse och tittade ut…fy faaaaan vilket rusk! Blåst och spöregn! Bet ihop och tog på mig träningskläderna ändå och muttrade buttert hela morgonen. Kom hem efter att ha lämnat kidsen och var såååå nära att byta om och strunta i löprundan MEN jag gav mig till slut och köttade mig runt en 5 kilometare. Det var en av dom härligaste rundorna på länge! Ja! Jag blev dyngsur och jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem men känslan i kroppen var så skön! Glad, energifylld och pigg i skallen. Underbart! Jag har anmält mig både till Midnattsloppet och Tjurruset i år igen så jag vill verkligen kuta mer i år än jag brukar. Och idag satte jag liksom ribban. Nonono, inga ursäkter och muttrande om skitväder och sånt. Bara ut och göra det. JUST DO IT! Bästa slogan :) Ska fortsätta skriva upp i kalendern vilka dagar jag ska ta mig ut. I ur och skur. För shit vad bra man mår! Före rundan…fortfarande tveksam..  Efter rundan. Ser ut som 85 år gammal och dränkt men insidan mår fantastiskt, hahaha. I eftermiddag väntar en provsmakning av glass för Haägen-Dazs med Elisabeth Johansson! Längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *