VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Munsbitar, kalas, Minimaran och glasstrutar.

Ja, så kan man sammanfatta den här helgen. Den har bara svischat förbi i en rasande fart och vips så är det ny vecka imorgon. Det får inte gå så här fort! Jag går snart i pension, hahaha!   Vackra Stockholm Stadion. Minimaran med Melwin idag.  Start! Jädrar vad snabbt dom kutade! 1170m var loppet för 08:orna. Vi hann knappt kuta från starten på Östermalms IP till Stadion förrän dom kom i mål.  En glad unge med medalj runt halsen. Han kom sist i sin grupp men det var inget han brydde sig om. ”Jag stannade och drack vatten och så stressade jag inte mamma. Jag fick medalj ändå!” Älskade unge! Så stolt jag blir! Nu vill han börja kuta med mig här hemma! 

  Milou köttade loss i hinderbanan.  KIOF fotbollslag! Härliga kids!   Från Minimaran till helgens bakning. Sjukt god chokladglass som ni kommer få recept på i veckan!   Hemmagjorda glutenfria glasstrutar in the making! Invigde mitt nyinköpta rånjärn. Recept i veckan!   Tårtbeställning till kalas! Min bästa chokladtårta.  Kladdkakerutor med chokladmousse och frystorkade björnbär. En beställning till en fest.  Minicupcakes med creamcheesegrädde.   Biskvier med hallon och vit choklad. 

Japp. Veckan som kommer innehåller massagejobb som vanligt, glassprovning, bakkurs, kalas, träning och massa mer. Det blir en bra vecka! Hej hej!


Kommentarer


  1. Johanna 31 maj, 2015 on 23:18 Svara

    Blev ju inte lite godigsugen av att se på dina bilder! Jag måste bara fråga var du köpte den där konen som du rullar rullrånen runt? Mina glasstrutar blir just nu små tallrikar genom att lägga dem över ett glas och pressa ett annat över. Strutarna var ju sjukt fina! :)

  2. RoyalPinkness 1 juni, 2015 on 18:13 Svara

    Älskar din blogg, har inspirerat mig väldigt mycket. Jag har en webbshopp där jag säljer delar till att bygga egna kakfat och många fiffiga produkter till bakning och tårtdekoration. Du kanske hittar något intressant :)

  3. Erika 3 juni, 2015 on 13:39 Svara

    Fantastiskt fin tårta! Vad har du spritsat bokstäverna med på tårtan? Skulle vara roligt att prova nåt liknande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *