VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chokladglass a´la Paleo!

   
 
Dax för ny film alltså och idag visar jag och Melwin hur ni gör egen Paleoglass! Krämig chokladglass som hela familjen ääääääälskar! Mjölkfri och sötad endast med honung. Många använder Agavesirap till hälsorecept MEN faktum är att den vanliga honungen innehåller mindre socker och många bra näringsämnen så välj hellre ekologisk vanlig honung. Bra skit!
 
Glöm inte att prenumerera på min kanal Älska att Baka! Då blir jag glad :) 
HÄR har ni receptet! 
 

Kommentarer


  1. Amanda 24 maj, 2015 on 17:41 Svara

    Hej! har gjort denna glassen idag, men jag har ingen glassmaskin så jag har rört lite i den då och då. Hur lång tid behöver den i frysen om man inte använder sig utav glassmaskin?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *