VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gör om gör rätt..

Hello!

Shit, redan fredag imorgon, otroligt hur fort tiden går!! Kom ju nyss hem från Grekland… Fullspäckad vecka med massa kul.

Just nu står jag och bakar tårtbottnar så det doftar gott i hela huset och jag har sjukt god lust att slicka i mig hela smeten.. Varför jag bakar nu?? Jo, kommer ni ihåg att jag för två veckor sen filmade tårttillverkning i samarbete med tidningen Hembakat och Cervera? Jätterolig dag och allt flöt på bra! MEN…det var inget ljud på halva första delen av filmen…suck och stön. Hatar teknik! Så, imorgon ska jag till studion igen för att filma om alltihop, hahaha, det bara måste bli bra den här gången!

Svettig och nyss hemkommen från kvartalsutbildning för Body Pumpen sätter jag alltså fart med att baka tårtbottnar. Jag hade förberett det mesta så det går rätt fort. Ni ska få recept på en suverän tårtbotten imorgon, promise!

God natt! 

Supergod sommartårta med vaniljbotten, maräng, drottningmousse och grädde, slurp. Recept kommer…


Kommentarer


 1. Moa 22 maj, 2015 on 07:39 Svara

  Guud så gott med tårta. Och lycka till på inspelningen! Kan du avslöja något om bodypump 94? Hörde ngt om 1000 reps men är den bra och är det bra musik? :)

 2. Ida 27 maj, 2015 on 15:03 Svara

  Åh den ser fantastisk ut!! Kan du inte lägga ut recept? Skulle vilja göra den till sonens 2-årskalas i helgen.
  Kram

 3. Carro 22 maj, 2015 on 08:26 Svara

  Tack! Jag är laddad!
  Jajemen, hehehe, 1000 rep för första gången i BP historia, YEAAAAAH! Sjukt härligmusik om man gillar house och bra bas! Löööööv it! Sitter i bilen nu och övar! Kolla in min Instagram @alskaattbaka så får du en snutt knäböj 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *