VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chokladbollens Dag!

Chokladbollens Dag! Vad sägs om det? Hahaha! Det är många viktiga dagar att hålla reda på sörni. Men chokladbollar är ju så jädra underskattade! Lätta att smälla ihop och så barnsligt gott!Här är några av mina favoriter! Rawfoodbollar Chokladbollar med nachos Chokladbollar med jordnötssmör
 
Mitt bästa recept på klassiska chokladbollar!
 
200g rumsvarmt smör
7 dl havregryn
2 msk starkt kaffe
1 msk vaniljsocker
1 dl kakao
2.5 dl strösocker
 
Blanda allt till en smidig deg och rulla till bollar. Rulla bollarna i kokos, lakritspulver, hackade nötter, havregryn, pärlsocker, flingor, kakao eller annat göttigt!

Kommentarer


  1. Lina 11 maj, 2015 on 18:06 Svara

    Chokladbollar är ju verkligen jättegott, blev faktiskt bjuden på chokladbollar på jobbet förra veckan när ett av barnen på förskolan jag jobbar på hade bakat det och det var riktigt gott. Gör inte chokladbollar så jätteofta men när man väl gör det så försvinner de i ett nafs. Jag personligen är inte jätteförtjust i kaffe men precis som i kärleksmumsens glasyr så är kaffe ett måste i chokladbollar.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *