Valborg! Vad mysigt!
Ca 30-35 st
150g parmesanost
1/2 dl sesamfrön
75g sötmandel
1 tsk salt
Lite svartpeppar
1. Hacka sötmandeln och basilikan fint.
2. Riv parmesanosten grovt.
3. Blanda ihop allting och fördela ut i högar på plåten. 12 högar/plåt. Ca 1 msk/hög.
4. Grädda mitt i ugnen i ca 10 min i 200 grader tills dom blivit gyllenbruna.
Parmesanchips är väldigt gott och det låter ju ännu godare med basilika och sesam, får testa det =) Här hemma har vi precis ätit världens godaste färska pasta med fläskfilé och rosmarinsås så nu är vi mätta och belåtna och är parkerade i soffan för att ta det lugnt och se på tv. Funderade på om vi skulle gå och se någon brasa men det blåser så himla mycket och jag är lite hostig så vi får stå över det.
http://www.diningandcooking.blogg.se
Vilken kväll! Vilken mat! Hoppas ni hade det trevligt!