VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sandwichglass!

Jag har masserat sen i morse och nu sitter jag på verandan och äter lunch i gassande sol! Alltså, det är så härligt med den här värmen som kommit så jag vill stanna tiden och bara vara här i resten av livet! Typ…hahaha! Om jag skulle välja mellan att bara få äta bakverk eller bara äta glass i resten av mitt liv skulle jag lätt välja glass.
 
Jag blev så jäkla sugen nu och rotade fram en gammal favorit i min receptbank som jag tycker passar finfint en dag som denna, nämligen hemmagjord Sandwichglass! YEAAAAAH!!! Lätt att baka och så kan man ju bestämma storleken på glassarna själv 😉 Gör sen egen glass eller köp färdig och kläm ihop mellan chokladkexen!   MUUUUUUUUMS!!!!

Kommentarer


  1. Susanne 22 april, 2015 on 18:55 Svara

    Jag måste testa detta receptet nu! Förra gången du gjorde det så tänkte jag samma men fick inte tummen ur och glömde såklart av det. Det ser så sjukt gott ut, så till helgen får det bli sandwich-glass här i huset!

  2. Mian 23 april, 2015 on 10:19 Svara

    Kaffe och glasskaka NU ! Tack! : )

  3. Lina 23 april, 2015 on 17:44 Svara

    Glass är sjukt gott och sandwich är en favorit hos mig också, det känns som att sandwichen har sån len och god vaniljglass. Enda problemet jag har är att jag förmodligen äter lite för långsamt och det brukar sluta med att jag har smält glass i handen som har runnit ut =)

  4. Agneta 30 april, 2015 on 11:29 Svara

    Jag gjorde såna i somras efter ditt recept och tog med till jobbet. Det blev succé till max!!! Ska nog göra några igen, jag är ju ledig idag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *