VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En vecka som förlänger livet!

God morgon!

Schysst utsikt från taket på Sveavägen 44 där jag jobbar idag! 

 V.12 denna vecka och det är mycket roliga saker som händer! För det första så har ÄNTLIGEN beställt min efterlängtade Kitchen Aid, yeaaaaah! Kitchen Aid Artisan Jag har använt OBH Nordicas Hercules i 2 år nu och den är himla bra. Stor bunke och snygg design MEN, vispen missar typ 2 cm av bunkens sidor. Blir tokig. Man blandar och vispar i 10 sekunder sen måste man dit och pilla ner allt med slickepotten. Då försvinner ju liksom själva grejen med att använda en köksassistent…om man ändå måste stå där och hjälpa maskinen! Dom måste komma med en beaterblade som Kitchen Aid har. Det är en flatblandare med silikonkanter som skrapar rent kanterna samtidigt som den blandar! Hade Hercules haft en sån så hade jag inte bytt maskin. Nope. Beaterblade På fredag ska jag baka heeeeela dan med Fredrik! Åh vad jag längtar! Vi ska nörda loss ordentligt och bara brassa järnet i köket och det är alltid lika inspirerande och härligt!

På lördag är det Spin of Hope på SATS. Vi instruktörer delar på ett 12 timmar långt spinningpass! Puh, hahaha, jag kör bara en timme, det räcker finfint 🙂 Passet kostar 150:- för alla deltagare och alla pengar går till Barncancerfonden <3 Melwin börjar simskola på lördag och han längtar som en tok så det blir kul! 8 lördagar blir bra fram till sommarlovet. Känns tryggt om han har koll på sina tentakler innan dess!

Lördag kväll ska jag ut till Riala där syster Yster bor! Tjejmiddag så det står härliga till! Vi kör på succén knytis som vanligt så jag ska fnula ut nåt gott. Pizzasnurrorna blir det garanterat för dom blev så himla goda. Och, på söndag ska jag och Fredrik till LakritsFestivalen och botanisera runt. 🙂 shit vad kul det ska bli! Lakritsfestivalen

Det här året är det även glassfestival för första gången! Tur det…jag och Melwin har ju fortfarande godisförbud men glass får vi käka. 😉 Slurp slurp.. Så det är en vecka som är väldigt efterlängtad! OCH!!! Solen skiner på en blå himmel!

Fan, blir ju nästan religiös, hahaha!


Kommentarer


  1. Gülay 16 mars, 2015 on 11:31 Svara

    Ohh så mycket kul du har på gång. Vi läsare får säkert mycket kul genom att läsa det roliga du har haft. Ser framemot bakningen med Fredrik. Jag har ju artisan som jag är så nöjd med. Men flatblandaren har jag inte använt för jag vet inte vad den är till-:)) Jag använder deg krokarna när jag degar. Du Carro genom att skicka kopian på garantisedeln till en adress i Nederländerna kunde man få en storrr kokbok. Jag har väntat i 10 månader inte fått något-:(

  2. Gülay 16 mars, 2015 on 12:02 Svara

    Mer fråga,jag har jumlakritspulver som jag inte vet riktigt vad jag ska till,lakritskolor gick ju åt hel….-:) Men kan jag ha den i kladdkakan? Isåfall i en vanlig kladdkake sats hur mycket tycker du?

  3. Lina 16 mars, 2015 on 12:19 Svara

    Härligt att du äntligen gör slag i saken när det gäller en Kitchen Aid. Jag älskar min! Fin färg valde du också. Härligt. Ha en toppen vecka!

  4. Melanie 16 mars, 2015 on 13:53 Svara

    Och jag som står i begrepp att köpa en ny assistent, men mina tankar har mest gått mellan OBH Hercules/Zeus eller en Electrolux Assistent… Tycker att en KA är för dyr, men ska undersöka hur beaterbladet ser ut på Electrolux maskin!

  5. Melanie 17 mars, 2015 on 06:02 Svara

    Hej Carro,
    hittade den här på OBH Nordicas hemsida: https://www.obhnordica.se/produkter/for-koket/koksmaskiner/kitchen-machine-accessory-soft-beater-for-hercules-kitchen-machine
    Verkar vara ett beatarblad med silikon för en Hercules… 🙂

  6. Mariette 17 mars, 2015 on 13:43 Svara

    Jag har precis köpt ett sånt blad till min Hercules så det finns till dem med. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *