VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En riktigt välbehövlig dag!

De senaste veckorna har varit knökfulla och även helgerna har varit fullt ös med både jobb och härliga grejer men shit vad jag har lite energi nu. Jag gillar verkligen när det är fullt ös men då krävs nån dag här och där då man bara får skita i kalender och klocka och nästan bli uttråkad hemma för att få energi igen.
 
Jag bestämde mig till och med för att ställa in min planerade SemmelBombastic i år! Jag kände ingen inspiration helt enkelt. Det kändes bara jobbigt att baka och så ska det inte vara. Jag älskar ju att bjuda folk på storfika men inte när det bara blir stress och press. Nono, big nono. Idag skulle vi egentligen haft middagsgäster men dom blev förkylda så vi fick ställa in. Jag hade längtat efter dom och kidsen leker så himla bra ihop men vi får ta det nån annan helg. Så idag kom den här dan som jag faktiskt behövde! En dag utan måsten och planer. Jo, Melwins fotbollsträning nu kl 16 men that’s it! Och Milou följer självklart med, annars blir navelsträngen för hårt spänd…;) (null)
 
Jag har kutat en runda i lugn och ro och Tobbe har varit på gymmet en sväng. Jag älskar när vi samsas om våra heliga träningstider och får vår dos utan stress. Vi blir fasen bättre föräldrar när vi tränar för fullt. Orken blir markant bättre och båda blir tillfreds. Jag upptäckte dessutom att min inställning på RunKeeper var fel! Den var inställd på miles så mina ”kilometertider” har ju legat såååå mycket högre än vad jag brukar och jag har inte fattat vad som varit fel, hahaha! Jag ändrade och nu ser det lite bättre ut.Mitt mål i år är att kuta milen under timmen och det kan ju låta löjligt men för mig så är det ett stort mål. Jag är ju bättre på det där med styrka. Där är jag riktigt stark och uthållig.
 
Vi har vi köpt glass i vår affär och grejer till mellomyset ikväll. För det är det som blir, mellomys för hela slanten! Älskar såna här dagar! Bara måbra grejer!

Kommentarer


  1. Annette 21 februari, 2015 on 18:41 Svara

    Hej, jag har en fråga. Jag älskar dina biskvier och har bakat dem flera gånger, men du skriver i texten att man ska spritsa ut botten. Det vore jätteskönt om det gick, men min smet är super kladdig och rätt så stampig så den går inte att spritsa. Den fastnar i spritsen hur stort munstycke jag än har. Gör jag något fel? Det vore så smidigt om det gick att spritsa.Tacksam för svar 🙂 Annette

  2. Victorina 22 februari, 2015 on 11:50 Svara

    2004. Igf 1 Extreme Factor Matrix Deer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *