VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag får sällskap varje kväll vid handfatet..

IMG_3359.JPG

 

IMG_3362.JPG Det är Bo’s nya kvällsrutin. Det lilla skogstrollet. Han sitter på kanten och väntar på att jag ska bli klar med tänder och nylle så att han kan få dricka iskallt, försiktigt rinnande vatten direkt från kranen. Han spinner hela tiden och det är så jädra mysigt att han är med mig sista snutten på kvällskvisten!

 
Jaja, det var det. God natt!

Kommentarer


  1. Viola 21 januari, 2015 on 13:23 Svara

    Men så söt! Vår katt följer varje morgon med mig in när jag ska duscha och då står an utanför och dricker duschvattnet som rinner ut…fattar inte! Det är ju hyfsat art, innehåller absolut spår av tvål/schampo och ett å annat hårstrå ( säger maken, själva så har jag inte ett något :-) )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *