VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dag 1 av 3 – check!

God kväll i stugan så här på kvällskvisten!
 
Jädrar vilken fullspäckad dag jag har haft idag! Jag har bakat och filmats nonstop från 9-17 för ett samarbete med Recept.nu som vill börja med receptfilmer på sin sida. Även lite tips och trix här och där. Vi kör onsdag och torsdag också så jag laddar inför morgondagen då vi ska köra några av mina recept så det blir extra kul! Ni kommer få alla filmer här på bloggen sen, promise. Och här kommer några bilder från dagen… IMG_3171.JPG Michaela Brown! Jag blev så jäkla glad när det var hon som skulle sköta rekvisitan dom här tre dagarna! Hon var nämligen matkoordinator under vår säsong av Hela Sverige Bakar och min favorit i produktionen <3 Fantastiska kvinna!

IMG_3172.JPG Rigga för fullt runt köksön. Många komponenter som ska stämma. Martin och Felix är erfarna.

IMG_3173.JPG Jorå, det fanns lite bunkar, fat, assietter mm att välja bland 🙂

IMG_3176.JPG Vi hann med 7 recept idag, puh! Imorgon 7 till och 6 på torsdag. Ösa ösa ösa! Idag hann vi inte ens käka lunch, det bara måste vi göra imorgon, hahaha! Energin var lite låg på slutet.

IMG_3179.JPG Hur ska skuggorna falla, vilka färger framhävs med den assietten, ska vi stapla på hög eller lägga med avstånd, är det för plottrigt nu? Osv osv. Jag älskar det här! Så jäkla kul!

IMG_3178.JPG Michaela och Ebba slår in powerbars snyggt.

IMG_3180.JPG God natt fölket! Kudde, kudde, kudde…zzzzzz


Kommentarer


  1. Fru Boholm 14 januari, 2015 on 06:40 Svara

    Det där lät ju som en riktigt rolig dag 🙂

  2. Viola 14 januari, 2015 on 12:51 Svara

    Wow, vilka dagar 🙂 Bara att ta in och njuta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *