VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Granen fick haka på fredagsmyset

Yes! Nu är den på plats!
En finfin gran står nu och glittrar i vardagsrummet och vips så infann sig julkänslan. Förut klädde vi alltid granen kvällen innan julafton men jag är alltid så förbannat trött på julen direkt efter nyår och då vill jag riva ner allt vad jul heter och granen likaså. Därför smällde vi upp den idag och vi hade en himla mysig kväll med nygjord skinka, tomtegröt och nybakat vörtbröd. Receptet på vörtbrödet får ni imorgon!
 
Imorgon ska jag in på möte med Fredrik Nylén och Nina Hermansen i stan. Det blir kul att sitta ner och fika med dom! Nina har tydligen nån plan för oss så det ska bli spännande att höra vad hon nu hittat på!
 
Kl 16 susar vi ut till farsan för att fira lilljul. Faster, farfar, syrror och brorsor mfl kommer och det är knytistema ”vad som helst utom julmat” som gäller. I like it!
 
Nu har jag sussat båda kidsen och Tobbe drog till en polare för birakväll så jag ska bara mysa nerkrupen i sängen och kolla på tv och fixa naglarna, iiiiih, älskar att få lite tid för mig själv! Händer ju nästan aldrig!
Hörs imorgon! Vörtrecept och lilljul!

IMG_2620.JPG Jag har en liten tradition varje år. Kidsen får en varsin julkula samma kväll som vi klär granen! Melwin fick en cool robotkula…

IMG_2621.JPG …och Milou fick en mus som käkar på en nöt.

IMG_2609.JPG Jag gillar att blanda färger hejvilt i granen. Förut var jag stenhård på rött och klassiskt men nu är det kidsens julgran och den blir mycket mycket roligare!

IMG_2611.JPG Milou hittade en låda med minikulor som hon prompt gav mig för att sätta fast i granen. Barren är för fasen större än själva kulan…

IMG_2605.JPG

IMG_2608.JPG Tomtesamlingen fick bo under granen.

IMG_2641.JPG Gulp…håll dig i skinnet Bo…

IMG_2617.JPG

IMG_2600.JPG

IMG_2616.JPG

IMG_2612.JPG Musen fick bo bredvid förra årets uggla längst ner på granen. I Hobbithöjd.

IMG_2604.JPG Klart!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *