VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En dag i Norrtälje!

Idag möttes vi hela familjen i Norrtälje för att julhandla och äta lunch tillsammans. Min familj, syrrans familj, morbror med fru, mormor och morfar, och mamma med familj. Det var så himla mysigt och barnen skötte sig hela två timmar på restaurangen, yeah! Vi åt på Ett Glas som ligger vid Stortorget mitt i Norrtälje och jag rekommenderar det verkligen! Supermysig lokal, suverän mat och personal som var glada och serviceminded!
 
IMG_2420.JPG Det var himla lugnt och skönt på gatorna. Julhandeln rockar väl loss nu i veckan. IMG_2467.JPG Min Tobbe & Milou <3 IMG_2424.JPG Jag är aldrig med på ett enda kort men jag tvingade ihop lilla flocken framför en gran och försökte få Melwin att bli glad…förgäves. ”Jag e hungriiiiig!” gnisslade han. IMG_2456.JPG Majskyckling med gårdssallad, avokade, betor och solroskärnor. IMG_2453.JPG Mammas tapastallrik såg inte så dum ut den heller! IMG_2457.JPG Så härligt att få ihop alla! Måste göra sånt här oftare <3 IMG_2459.JPG Syrran med sin Wilmer, mormor och morfar. IMG_2443.JPG Älskade syster och mormor. Faan att jag slarvade med skärpan.. IMG_2449.JPG Efter två timmar kröp det i benen på kidsen så vi betalade och gick ut för att kolla julklappar. IMG_2451.JPG Dom hade kul iallafall! IMG_2416.JPG Vad tycker ni om det här förklädet? Såååå coolt, hahaha! 🙂 IMG_2413.JPG Det mörknade snabbt och kidsen for omkring glada i hågen! IMG_2411.JPG Hehehe, härliga Wilmer med mössan bak och fram 🙂 IMG_2408.JPG Hemma igen och tredje adventsljuset tänt. I år ska det ta mig tusan skickas julkort! Var ett tag sen men nu så! Ha en härlig vecka nu! Slutklämmen innan ledigheten!

Kommentarer


  1. Gülay 16 december, 2014 on 13:16 Svara

    Vad mysigt ni har det med släkten. Ni köper julklappar tillsammans,men ser de inte varandras klappar då?-:))
    Hos mig har det aldrig varit värme och glädje mellan mig och mamma och mina syskon. Om jag föds på nytt kanske jag får uppleva syskon kärlek,mamma kärlek-:(
    Hoppas bara att mina döttrar njuter av varandras sällskap när de blir äldre,just nu bråkar de bara-:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *