VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Busstur, måla tak och sovande sniglar.

God morgon folket!
 
På torsdagar jobbar jag hemma med massagekunder och lunchklass på SATS och då passar vi även på att gå till skolan och lämna Melwin och sen åka buss till dagmamman med Milou. Moss hänger såklart med. Jag har som mål idag att måla taket i källaren. Japp, innan 24.00 ska det vara klart! Det börjar närma sig nu, äntligen! Shit vad vi har kämpat med den där förbannade källaren! Vi får ju lite skylla oss själva när vi är för snåla för att leja bort allt. Jo, en del har snickarens fixat, annars hade det blivit från Hela Sverige Bakar till Arga Snickaren…hehehe. IMG_2324.JPG Den lilla böngrodden älskar att åka buss och letar efter sniglar på busshållplatserna. ”Nääää niglar mamma!” ”Nej, dom är smarta och gräver ner sig under jord sörru lilla gumman. Vi ser dom i vår igen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *